Linse Kessler bygger hus

Linse Kessler har været nødt til at skille sig af med rotterne på sin nye grund, men ikke uden vemod

Linse Kessler regner med at flytte fra sit elskede Islands Brygge inden årets udgang. Foto: Stine Tidsvilde
Linse Kessler regner med at flytte fra sit elskede Islands Brygge inden årets udgang. Foto: Stine Tidsvilde

Opdateret klokken 13.15

Linse Kessler siger nu til BT, at hun IKKE forlader Bryggen.

- Det er en sommerhusgrund, hvor jeg bygger et helårshus, som vi kan tage ud i, når mig og hundene har fri. Et 'hygge- og gemme mig væk'-sted, forklarer Linse Kessler til avisen.

                                                                                            ***         

Den populære Brygge-dronning, Linse Kessler, forlader snart sit elskede Islands Brygge, for hun er ved at bygge sig et hus længere ude på Amager.

Og når sådan et hus skal bygges op helt fra bunden, kan man ikke undgå at møde et par udfordringer.

For den dyreelskende Linse Kessler har en af de store udfordringer været, hvad der skulle ske med de rotter, der kravlede op af kloakken ude på hendes grund.

- Fundamentet er så småt ved at blive lagt, så det er ved at blive til min lille rede, men fordi kloakken ikke var blevet lukket til endnu, havde jeg fået rotter på min grund, fortæller hun.

Det er ingen hemmelighed, at den farverige tv-personlighed er meget glad for dyr. Derfor var det da også med tungt hjerte, at hun måtte ringe til skadedyrsbekæmpelsen for at få bugt med rotterne.

Se også: Linse erkender: Jeg er ikke Einstein...

For stod det til hende, måtte de gerne bo i hendes hus, så hun kunne fodre dem og sørge for, at de havde det godt.

- Jeg har jo ikke noget imod, at der er rotter. For min skyld måtte de gerne være der! Men det går jo ikke, for folk får spist deres kattekillinger og kaniner, og det er jo heller ikke så godt, lyder det fra Linse.

Huset ude på Amager skulle gerne stå færdigt, inden året er omme. Indtil da er Linse stadig bosat i lejligheden på Islands Brygge, hvor hun bor med hundene Chino og Jytte.

Projektet med det nye hus, er det største projekt Linse Kessler nogensinde har haft gang i, skrev hun forleden på sin facebookprofil. Heldigvis regner hun med, at det nok skal blive godt, fordi hun har kompentente mennesker omkring sig, og ikke mindst god smag.

Se også: Linses sorg: Jeg er sgu pisse ked af det

Her ses Linse med rød læbestift og masser af make-up. (Foto: Stine Tidsvilde) Danske kendte - 20. dec. 2016 - kl. 21:09 Linse-fans mobber Linse: Hvad sker der med dit ansigt

Mest læste i flash!
Hent flere