Linse Kessler: Jeg skal med til fødslen

Linse Kesslers datter, Stephanie 'Geggo' er gravid, og den barmfagre kendismor fortæller, at hun skal med ind til fødslen

Linse Kessler glæder sig til at blive mormor for første gange. (Foto: Henning Hjorth)
Linse Kessler glæder sig til at blive mormor for første gange. (Foto: Henning Hjorth)

BRYGGEN (Ekstra Bladet): Når Stephanie 'Geggo' Kessler føder til januar, kommer hun ikke bare til at have sin kæreste Cengiz Salvari ved sin side. Mor-Kessler kommer også med som støtte på sidelinjen.

Det fortæller Linse Kessler, da Ekstra Bladet onsdag møder hende på en café på Bryggen til et pressemøde forud for den kommende sæson af 'Familien fra Bryggen', der har premiere torsdag aften.

Hun understreger samtidig, at hende og den kommende farmand Cengiz, kommer til at opholde sig i den 'rigtige' ende under hele fødslen.

- Vi skal ikke ned i fodenden. Det er ikke rart for hende, men heller ikke for ham i fremtiden, påpeger Linse Kessler og fortsætter:

- Jeg har snakket med mange mænd, som ville ønske, at de ikke var gået ned i den forkerte ende. Så vi bliver i den rigtige ende og holder hende i hånden og tager alle skideballerne, fortæller den barmfagre kendis.

Se også: Gode nyheder fra Bryggen: Geggo er gravid igen

Det er Geggos første barn og dermed er det også Linse Kesslers første barnebarn, og titlen som mormor er i den grad noget reality-stjernen glæder sig til.

Det bliver så vildt, og jeg glæder mig så meget til lære det barn at kende og se hvordan han/hun ser ud, fortæller Linse, der dog også har en lille bagtanke bag glæden:

- Jeg er måske også lidt selvglad, for jeg tænker samtidig, at det jo også er lidt af mig, der kommer, griner hun.

Linse Kessler bliver mormor, når hendes datter, Stephanie 'Geggo' Kessler føder sit første barn til januar. (Foto: Henning Hjorth)
Linse Kessler bliver mormor, når hendes datter, Stephanie 'Geggo' Kessler føder sit første barn til januar. (Foto: Henning Hjorth)
 

Er glad for svigersønnen
Linse Kesslers datter, Geggo, har aldrig været den, der blev siddende tilbage på bageste række, når der blev inviteret til fest oppe foran, men den side af hende er forsvundet mere og mere, siden hun mødte kæresten Cengiz, fortæller Linse.

- Hun er blevet meget mere moden, efter hun mødte ham (Cengiz, red.). Hun har fået meget mere ro oppe i hovedet, og hun tager meget mere ansvar nu, siger Linse, der samtidig fortæller, at hendes datter har fundet sig en kanon far til den kommende reality-baby.

- Han er en rigtig god fyr. Jeg er så glad for ham. Han er simpelthen så sød, og så kan han rumme hende.

- Hun er til tider ret umulig og meget temperamentsfuld - især nu hvor hun er gravid - så engang i mellem snupper mig og ham lige en lille sludder, uden hun ved det, så jeg lige kan høre, om han nu også kan klare det hele, afslører den kommende mormor med et lumsk smil.

Se også: Linse Kessler: Sådan bliver jeg som mormor

Den kommende realitybabys mor (højre), mormor (venstre) og oldemor (midten). (Foto: Henning Hjorth)
Den kommende realitybabys mor (højre), mormor (venstre) og oldemor (midten). (Foto: Henning Hjorth)
 

Linse Kessler har i øjeblikket fuld knald på med optagelserne til den nye sæson af 'Familien fra Bryggen'. Ved siden af det bruger hun meget tid på sit frivillige arbejde for dyrevelfærd, og derfor er det svært at finde tid til kærligheden i det pressede skema, men helt slukket er der dog ikke på den front:

- Jeg har snakket lidt med min gamle ekskæreste Mikkel, men det er stadig bare på SMS'er. Det er dejligt at snakke med ham igen, men det gik jo skævt engang, så det er ikke sikkert, det bliver til mere end det, fortæller reality-baben.

Se også: Geggo om ny graviditet: Alt ser godt ud denne gang!