Linse lufter nye lokker

De lange blonde extensions er væk

Linse har ladet de lange lokker ryge. Foto: Stine Tidsvilde
Linse har ladet de lange lokker ryge. Foto: Stine Tidsvilde

- Er mit nye hår pænt eller hvad?

Spørgsmålet kommer fra Linse Kessler på Facebook, hvor hun præsenterer sine mange følgere for et nyt og friskt look.

De lange extensions er væk, og den 50-årige Bryggenbabe har i stedet fået skulderlangt glat hår.

Linse Kessler luftede sine nye lokker første gang, da hun tidligere på ugen holdt et af sine populære talkshows i Aarhus.

De 800 fremmødte fik ikke kun nyt hår med som en lille ekstra ting. Linse havde overtalt sin bokser-lillebror til at komme og være med på scenen.

Bogen om Linse og Mopper udkommer i slutningen af maj. Foto: Philip Davali Danske kendte - 8. mar. 2017 - kl. 08:39 Geggo bremsede bog om Bryggen - nu udkommer den alligevel

Mikkel Kessler havde både sin kæreste og sine to børn med, og også de blev en del af showet. skriver hans kæreste, Lea Hvidt, på sin blog. Især ungerne elskede at være på med faster Nogge.

- Rosa-Lia badede sig i rampelyset, imens hun lignede en der nød synet af så mennesker foran hende. Romeo havde mere travlt med at se hvad der var på scenen og tale med 'Moster Niller', som var iført en 'dinosaurjakke' og meget høje hæle. To ting Romeo havde lidt svært ved at sætte sammen, men som var yderst interessant;)

Linse Kessler med mor Mopper. Foto: Henning Hjorth Reality - 23. feb. 2017 - kl. 20:38 Derfor var Mopper ikke med i Familien fra Bryggen

Mest læste i flash!
Hent flere