Linse overrasker fans: Hvor er din store halstatovering?

Et opslag på Brygge-pigens Instagram har fået hendes mange fans til at undre sig

Se seks små klip med den barmfagre excentriker Linse Kessler herover.

Linse Kessler har aldrig gjort, som folk gør flest.

Således fik den 52-årige realitydronning en meget iøjnefaldende tatovering på halsen i begyndelsen af året.

- Jeg har længe ønsket mig noget fyldigt på halsen, men jeg havde jo tre mindre tekster og et flag i forvejen, men så for 14 dage siden tog jeg beslutningen og gjorde det. Så det gamle er nu dækket, og den eneste af teksterne, jeg skal have genskabt et andet sted er 'All dogs are angels', forklarede hun til Ekstra Bladet i januar.

Linse har fået lavet en ny, stor tatovering midt på halsen. Foto: Privat
Linse har fået lavet en ny, stor tatovering midt på halsen. Foto: Privat

Linse Kessler har fået en vild tatovering på halsen. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte Dansk realitystjerne i vild forvandling: Får enorm og ulovlig tatovering

Flere af hendes over 400.000 følgere på Instagram spurgte dengang, om den mon var ægte eller 'bare' en hennatatovering, men det forsikrede 'Familien fra Bryggen'-stjernen og tilføjede:

- Jeg ved, at nogen vil se skævt til min beslutning, men så er det jo godt, det ikke er dem, der skal løbe rundt med den på deres krop. Jeg er utrolig glad for den.

I Danmark har det siden 1966 været ulovligt at tatovere personer under 18 år samt at tatovere en person i hovedet, på halsen eller på hænderne.

Den lov har dog ikke sat en stopper for Linse Kessler, der fik lavet lavet tatoveringen af en dansk tatovør i Sverige.

Også hendes datter Stephanie 'Geggo' Karma indrømmede da også over for Ekstra Bladet, at hendes mors 'tusch' var kommet lidt bag på hende.

- Den er kæmpestor! Men altså... Hun er så tatoveret i forvejen, og hvis hun er glad for den, så er det ligegyldigt, hvad alle andre siger. Så længe hun selv er glad, slog hun fast.

- Hvis hun er glad for den, så er det ligegyldigt, hvad alle andre siger, mener Geggo. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Her er Geggos mening om Linses forbudte tatovering

Har du fortrudt din tatovering?
Derfor undrede det da også hendes følgere, da hun for et par dage siden lagde et nyt billede op af sig selv i en nedringet top. Her var nemlig intet spor efter den ellers markante, permanente halsudsmykning.

'Hvor er din halstatovering, Linse?' spurgte en, mens en anden spurgte direkte, om hun mon har fortrudt sin store tattoo på halsen.

Men tatoveringen er der skam stadig, slår Linse fast over for Ekstra Bladet.

'Jeg dæmper den med makeup, hvis jeg gerne vil se lidt pæn og ordentlig ud indimellem', skriver Brygge-pigen i en sms.

På hendes Instagram-profil kan man også se, at hun ofte dækker den med et tørklæde, men Linse har ikke svaret på Ekstra Bladets spørgsmål om, hvorvidt hun har fortrudt sin halstatovering.

Linse Kessler er i øvrigt ikke den eneste danske kendis, der har fået lavet en meget markant hovedtatovering. Jim Lyngvild fik en MEGET markant en i februar - også selv hans mor frygtede, at han ville komme til at ligne en nynazist.

Linse Kessler har fået en hel del flere praktiske opgaver, efter Fremtids-Peter er blevet fortid i det sydspanske. Foto: Anthon Unger/HER&NU Danske kendte Linses partner er rejst hjem før tid