Linses nye forretningseventyr: Sælger billigt lort

Linse er en dame med mange ideer og mange jern i ilden. Nu har hun åbnet endnu en forretning

Bliv klogere på Linse Kessler her. Foto/Video: Thomas Lekfeldt, Klavs Bo Christensen, Claus Bjørn Larsen/TV3 Redigering: Rie Eva Andersen

Hele Danmarks brygge-darling Linse har begivet sig ud i et nyt forretningsprojekt.

I weekenden åbnede den 54-årige realitystjerne en webshop, hvor man kan købe alt fra Lebbe Lone citat-tshirts, dunjakker og sko til fake fur-nøgleringe. Fælles for alle tingene på siden er, at det er billigt. Og derfor er navnet på webshoppen www.cheapshit.dk.

- Jeg er iværksætter, det sidder i mig, fortæller Linse til Ekstra Bladet.

Konceptet bag internetshoppen er meget simpel:

- Cheapshit er en hygge-billigt-alt mulig-shop. Jeg køber restpartier, som ellers bare ligger og glor.

Billigt lort
Linse fortæller, at varerne på webshoppen kan variere, eftersom det er restpartier, Linse opkøber. Derfor er det meget forskelligt, hvilke varer der er på shoppen, ligesom antal og størrelser kan variere.

Som navnet på shoppen også fortæller, så er det ikke den store pengepung, man skal have op af lommen, hvis man vil shoppe på Linses nyeste forretningsside.

Linse glæder sig meget over, at hendes hus i Dragør nu er blevet solgt. Foto: Jonas Olufson Danske kendte - 9. mar. 2020 - kl. 17:01 Huset solgt: Linse taber kassen

- Jeg ville egentlig have haft en webshop, der skulle hedde 'billigt lort', men den var optaget, så jeg valgte den på engelsk i stedet.

- Navnet Cheapshit.dk siger sig selv. Det er billigt, ikke verdens bedste kvalitet og nogle vare er bedre end andre. Men det er en shop, hvor alle pengepunge kan være med.

Succesfuld
Hjemmesiden åbnede fredag 29. maj, og ifølge Linse selv var der godt gang i biksen allerede fra starten.

- Jeg omsatte på de første 24 timer for 70.000 kroner, så jeg er glad. Og i morgen skal der købes en masse nyt, fortæller hun.

De mange penge, Linse har i sinde at tjene på det billige lort, er ikke kun til hendes egen fortjeneste.

- Jeg vil støtte Børnecancerfonden med et beløb per ordre, der forlader shoppen, siger hun.

Velgørenhedsdelen er dog ikke på plads endnu, men hun lægger vægt på, at det vil ske i den nærmeste fremtid.

Motivationen bag den nye forretningside er ligesom webshoppen meget lige til.

- Jeg elsker billige sager, og jeg elsker at tjene penge. Så derfor har jeg åbnet denne shop.

Linse Kessler er glad for sin massør, men afviser, at der skulle være romantik i luften. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte - 1. maj. 2020 - kl. 13:39 Efter rygter: Linse afviser blankt

Ikke helt stueren
Dog er der to t-shirts, som Linse selv har fået lavet. Man kan nemlig købe nogle speciallavede t-shirts med citater fra Lebbe Lone, en ikonisk figur i realityprogrammet Familien fra Bryggen.

Citaterne er lige i brygge-dronningen og Lebbe Lones ånd. På den ene står der: 'Hvis du er til S/M og spanking, så tag med Lebbe Lone på camping'

- Jo bevares, de er lidt frække, men hvad så? Vi har kun det sjov, vi selv sidder på.

Har måttet lukke før
Selvom Linse ser sig selv som iværksætter, så har hun måttet dreje nøglen om på et par tidligere eventyr.

- Jeg har fået slået fast, at butikker, dyre huslejer, afhængigheden af personale osv. bare ikke er det, jeg skal nu.

Take-away-restauranten Veganski var hendes sidste store satsning, men den måtte hun lukke ned, allerede inden den åbnede. Og det kan Linse stadig mærke den dag i dag, eftersom hun først lige er kommet ud af lejemålet.

- Det var min sidste større fejl, fortæller Linse.

Linse glæder sig meget til at blive mormor for anden gang. Foto: Tariq Mikkel Khan Danske kendte - 3. mar. 2020 - kl. 08:16 Afslører nye fremtidsplaner: - Jeg har fået for mange knubs

Dengang skrev hun:

'Når man er bygget som mig, kører man altid med 400 km i timen, når det kommer til ideer, iværksætteri, arbejde, aftaler, møder osv, det er faktisk ganske godt, man skal bare ikke sætte alt for mange skibe i vandet af gangen, og den fejl har jeg lært af. Disse dage har for mig været guld og erkendelse, og en pokkers gennemtænkt beslutning er truffet'

Vis dette opslag på Instagram

Vedr valg i livet. Jeg har, pga Julen og en heftig lang influenza, haft utrolig meget tid alene i mit hus (selvfølgelig med mine hunde). Den tid har vist sig, at være meget vigtig. Når man er bygget som mig, kører man altid med 400 km i timen, når det kommer til ideer, iværksætteri, arbejde, aftaler, møder osv, det er faktisk ganske godt, man skal bare ikke sætte alt for mange skibe i vandet af gangen, og den fejl har jeg lært af. Disse dage har for mig været guld og erkendelse, og en pokkers gennemtænkt beslutning er truffet. Hvilke ting i mit liv elsker jeg og brænder for ? Mine hunde, min Familie, min støtte webshop (fond til dyr i nød), at lave Tv programmer, samt de mange oplevelser igennem det, mine venner, og mit nyeste projekt ‘Lenina Coleman’ Ja, der mangler noget, som til start var pissefedt, men som jeg må indse, er blevet en hovedpine istedet .. Veganski blir desværre sorteret fra. Det hænger bare slet ikke sammen, og det er ikke hyggeligt. Min første tanke var : Aj hvor er det flovt at springe fra, jeg skuffer alle de søde folk som har glædet sig, for helvede Linse... Ja, men er det egentlig ikke bare skide fornuftigt, at sige fra FØR åbning, end EFTER åbning (og nyt mavesår) Jo, det er ihvertfald ! Kære jer som så fint har støttet op, TAK Goddag til FOKUS og farvel til unødvendige spekulationer Ideen med Veganski take away er en rigtig god ide, hvis man selv har tid til at arbejde der, og skulle der sidde nogen og tænke hmmm, så siger I bare hvis I vil ha’ logo’et. (Gratis selvfølgelig) Jeg har talt med den sødeste Polske kvinde, og hun kommer og kigger på Veganski imorgen, hun vil åbne en Polsk take away Tak for opmærksomheden.

Et opslag delt af Linse Kessler (@linsekesslerofficiel) den