Linses voldsdomme har bandlyst hende i USA

- Min fortid står desværre i vejen for min store drøm om at komme ind i USA, siger Linse Kessler til ugebladet HER & NU

Når man har siddet inde i syv år, er man ikke velkommen i USA, men Linse Kessler vil alligevel forsøge at få adgang til Guds eget land (Foto: Henning Hjorth).
Når man har siddet inde i syv år, er man ikke velkommen i USA, men Linse Kessler vil alligevel forsøge at få adgang til Guds eget land (Foto: Henning Hjorth).

Fra Linse Kessler var 18, til hun fyldte 40, sad hun i alt syv år i fængsel.

De sammenlagt 11 domme - flere af dem for overfald på P-vagter - har udover at frihedsberøve den 49-årige reality-dronning - også betydet, at hun indtil videre har været bandlyst fra at komme ind i USA.

Se også: Geggo: Ingen må ryge i nærheden af min datter

Det fortæller Linse Kessler, der på torsdag fylder 50, til ugebladet HER & NU.

- Jeg har ren straffeattest nu og har holdt mig ude i 10 år. Jo, der har været et par anholdelser, men ellers ikke noget.

- Min fortid står desværre i vejen for min store drøm om at komme ind i USA.

- Jeg har 11 domme og er ved at få fat på alle domsudskrifter for at se, om den amerikanske ambassade vil kigge på sagen alligevel, siger Linse Kessler, der til HER & NU, der på gaden onsdag, fortæller, at hun drømmer om at køre fra stat til stat iført 'cowboyhat og nedringet frynsetøj'.

Se også: Mopper fortæller om kikset sex-oplevelse

Netop Linse Kesslers kulsotte straffeattest var årsagen til, at hun ikke kunne få indrejsetilladelse i USA i november 2009, da hendes lillebror, Mikkel Kessler, boksede VM-kamp i californiske Oakland mod Andre Ward.