Lise og Michael: Det skal vores lille skat hedde

Parrets søn er opkaldt efter sin oldefar

Lise fødte en dreng to dage før nytårsaften. Foto: Henrik Ohsten/TV 2
Lise fødte en dreng to dage før nytårsaften. Foto: Henrik Ohsten/TV 2

Først fik de et hus, så blev de gift, og nu er de også blevet forældre til en lille dreng.

Gennem det meste af graviditeten har Nybygger-parret Lise og Michael kaldt deres kommende søn for kælenavne som Vilsen, Vils og Baby-V. Men nu er han her, og det betyder, at det endelig er tid til at få svar på, hvad den lille Nybygger-baby skal hedde.

'Det er hverken Villads, Villiam eller Viggo. Vores lille søn er nemlig en lille Villy. En dejlig én af slagsen endda! Og det har faktisk været i rigtig lang tid, skriver parret på deres blog.

Lille Villy blev født to dage før nytårsaften, men det er først nu, parret vil løfte sløret for det navn, de har valgt.

'Med så mange andre ting, kan vi godt lide at have det lidt for os selv. Til at starte med, i hvertfald. Vi var også først ude med graviditeten, da den var halvvejs, og kønnet holdt vi også for os selv i et stykke tid. Men nu er det altså tid til, at han skal have et navn – offentligt, skriver de nye forældre.

Og det er ikke helt tilfældigt, at han skal hedde Villy.

'Vi har begge været vilde med V-navne og ekstra vilde med tanken om et familienavn. Så vi kiggede lidt tilbage i generationerne og blev meget hurtige enige om, at vores lille skat skulle opkaldes efter hans oldefar, Michaels farfar. Der er bare et eller andet hyggeligt ved at vælge navne, der er i familien!

Mest læste i flash!
Hent flere