Louise gør det igen: Nu danser røven til julehit

Louise Kjølsen også kendt som Twerk Queen har lavet en utraditionel adventskalender

Sådan ser det ud, når Twerk Queen ringer med 'juleklokkerne'. Video: Gem of the Jungle

Til Halloween var Louises røv forvandlet til et stort græskar. Nu har de populære baller fået et penselstrøg med guld og glitter i anledningen af december.

Louise Kjølsen, som også er kendt som Twerk Queen, har i samarbejde med Gem of the Jungle overrasket sine følgere på Instagram med en twerk-koreografi til den kendte julesang 'Jingle Bell Rock'.

- Vi har besluttet at lave en adventskalender. Så mine følgere kan forvente en video hver advent og en overraskelse den 24. Det bliver sjovt, og numsen bliver klædt ud på mange forskellige måder. Jeg synes selv, vi har været ret kreative, lyder det fra 30-årige Louise Kjølsen.

Vil skabe debat
Louise Kjølsen er ikke kun kendt for sine rytmiske evner med bagdelen; hun har også de seneste år haft en stemme i den offentlige debat.

- Jeg kan bruge min numse til at lave aktivisme.

Hun vil gerne udfordre normer, skabe reaktioner og gøre op med nogle af de roller, der eksisterer i det danske samfund i dag.

Ikke så skræmmende - men sjovt - så det ud, da Louise rystede sin græskar-bag i anledningen af halloween - i slowmotion... (Video: Instagram)

- Og nej, det er ikke sådan, at der er et politisk budskab i, at numsen danser til 'Jingle Bell Rock'. Men det bryder med nogle af de ærgerlige stereotyper, der er i samfundet. Nogle mener ikke, at man både kan være klog og sexet. Men selvfølgelig kan man det, siger Louise Kjølsen, der er uddannet psykolog.

- Vi har meget snævre roller for, hvad man må gøre, og hvordan man må se ud. Men mennesker skal ikke begrænses. Folk siger indimellem til mig: 'Jeg kan ikke tage dig seriøst, når du ser sådan ud'. Men det burde ikke være et problem. Jeg er klogere end halvdelen af dem, der skriver sådan noget til mig, siger hun og understreger, at det er sagt med et glimt i øjet.

Skærm

Mest læste i flash!