Lukas Forchhammers nedtur: Jeg skammer mig

Den succesfulde sanger var fyldt med en utrolig vrede, ondskab og tomhed, da han ikke modtog nogen Grammy Award

- Jeg har skammet mig over det. Skammet mig over at sidde ved verdens største prisuddeling og ikke kunne nyde det, siger Lukas Forchhamer i et nyt radioprogram. Foto: AP/Jordan Strauss
- Jeg har skammet mig over det. Skammet mig over at sidde ved verdens største prisuddeling og ikke kunne nyde det, siger Lukas Forchhamer i et nyt radioprogram. Foto: AP/Jordan Strauss

GODT FOR ØKONOMIEN: Ifølge en undersøgelse lavet af Rambøll omsatte dansk musik i 2016 for 7,5 milliarder kroner. Til sammenligning omsatte dansk film, tv og computerspil i 2015 for 4,5 milliarder kroner. Kendte Se listen: Så meget tjener danske musikere

I februar kunne det succesfulde band Lukas Graham vinde tre priser ved det fornemme Grammy Awards i USA - blandt andet prisen for årets sang.

Bookmakerne havde dog spået, at gruppens chancer var små, og det var frontmand Lukas Forchhammer udmærket var klar over inden prisoverrækkelsen.

Alligevel var han i vildrede, da briten Adele og den amerikanske duo Twenty One Pilots fik hæderen.

Det fortæller han i 'Det vi frygter', der er et nyt radioprogram på P1.

- Så snart ceremonien er ovre, sænker en utrolig vrede, ondskab og tomhed sig over mig, og jeg lader det gå ud over en af de vigtigste personer for mig i USA - min amerikanske presseagent, siger han og fortsætter:

- Det sker, fordi vi ikke vinder, og fordi jeg føler mig uretfærdigt behandlet. Jeg følte, at jeg skulle have vundet noget sammen med mine drenge.

Se også: Lukas Forchhammer i angreb: Luk danskerne ind

Jeg skammer mig
Lukas Graham har toppet danske og udenlandske hitlister med sangen '7 Years', der også er titlen på gruppens seneste album.

I retrospekt skammer han sig over sine følelser til prisoverrækkelsen.

- Jeg har skammet mig over det. Skammet mig over at sidde ved verdens største prisuddeling og ikke kunne nyde det, fordi vi ikke vandt, siger Lukas Forchhammer i radioprogrammet.

- Det startede en kædereaktion i mig og en masse tanker om, hvornår det egentlig er, man skal nyde sin succes. Men lige der, var jeg bare vred, sur og bitter og det skaber simpelthen den her store konflikt inde i mig, fortsætter han.

 

Danske kendte - 15. jun. 2017 - kl. 09:03 Fedt overskud: Lukas Grahams amerikanske drøm i opfyldelse

 

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen