'Luksusfælden': Drak 150 Red Bulls om måneden

Mille er alenemor og har gæld op til begge ører. Alligevel drikker hun fem Red Bulls om dagen

Mille har en gæld på 289.000 kroner. Alligevel bruger hun mere end 14.000 kroner hver måned, som hun ikke har. Foto: TV3
Mille har en gæld på 289.000 kroner. Alligevel bruger hun mere end 14.000 kroner hver måned, som hun ikke har. Foto: TV3

1825 energidrikke. Det er, hvad den 26-årige enlige mor Mille har drukket på et år. En afhængighed der koster hende knap 23.000 kroner om året. Det svarer til fem Red Bulls om dagen.

- Jeg elsker den, og det er guld værd. Jeg ville ikke kunne leve uden, fortæller Mille i aftenens afsnit af 'Luksusfælden'.

Men energidrikke er ikke det eneste, hun er afhængig af. En hård barndom på børnehjem med mange svigt har gjort hende så usikker på sig selv, at hun nu er afhængig af at købe ting. Mange ting.

Så afhængig at hun hver måned bruger knap 9000 kroner på tøj, sko, møbler og dyre tasker.

Det løfter de to eksperter sløret for i aftenens program. Sammenlagt bruger hun hver måned 14.000 kroner, som hun ikke har.

Ægteparret Lars og Vibeke ville ikke opgive drømmehuset, som eksperterne ville have. Foto: TV3 Danske kendte 'Luksusfælden'-eksperter fik nok: Forlod par med milliongæld

Kun igennem dyre kviklån har hun kunnet finansiere sit kæmpe overforbrug.

På blot et år har hun stiftet en gæld på knap 130.000 kroner fordelt på 25 forskellige lån. I alt skylder Mille 289.000 kroner væk.

Og det er ikke kun Mille selv, der er chokeret over, hvor mange penge hun egentlig bruger.

Eksperten Jan Swyrtz fra 'Luksusfælden'. Foto: Jakob Jørgensen Kendte Jan Swyrtz: Lav et budget i god tid

Udnyttede veninde
Det er hendes gode veninde Louise også. Flere gange har Mille nemlig lånt penge af veninden eller inviteret sig selv og datteren på middag, fordi hun ikke selv havde råd til mad. Hver gang har Louise hjulpet og haft medfølelse for Mille.

- Jeg kan godt forstå, at Louise er skuffet. Det havde jeg nok også selv været, hvis det var omvendt, fortæller 26-årige Mille grådkvalt i programmet.

Om det er muligt for hende at droppe de dyre vaner og de mange energidrikke og følge eksperternes råd kan ses i 'Luksusfælden' i aften på TV3 klokken 20.

Det sønderjyske par Vibeke og Lars er ikke helt enige med eksperterne om, hvad der skal til for at rette op på deres økonomi. Foto: TV3 Danske kendte 'Luksusfælden': Betalte ikke regninger i seks år