Luksusferien fortsætter: Her bor Medina og Remee nu

De kendte danskere er fløjet fra paradisøen Koh Kood og er landet i Thailands hovedstad

Sangerinden og hendes kendte slæng forlænger ferien i Thailands hovedstad. (Foto: Mogens Flindt)
Sangerinden og hendes kendte slæng forlænger ferien i Thailands hovedstad. (Foto: Mogens Flindt)

Efter 10 dage i absolut paradisiske omgivelser på luksusresortet Soneva Kiri er Medina, Mathilde Gøhler, Remee og døtrene Kenya og Emma fløjet videre.

De kendte danskere, som har været på ferie i Thailand siden 25. december, er dog endnu ikke vendt mod det kolde Danmark. I stedet har de valgt at bruge et par dage i hovedstaden Bangkok.

Parret er taget væk fra det kolde danske vejr og bor på et legendarisk Hollywood-hotel i Los Angeles. Billedet her er fra prisfesten Danish Music Awards. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 2. jan. 2016 - kl. 12:41 Christopher og kæresten på fed ferie

Her er de checket ind på The Siam; et femstjernet hotel med udsigt over floden Chao Praya, spa, pool, lækkert design og restauranter i topklasse.   

Se også: Remee og Medina på luksusferie: Så dyrt bor de

- The Siam. 2 nights in Bangkok, skriver Remee på Instagram til et billede fra det smukt desginede hotel, hvor en overnatning koster fra ca. 3500 kroner.

Et billede slået op af Mathilde Gøhler (@mathildegoehler) den

Der er stadig dømt afslappet feriestemning for Remee og hans følge, selv om de nu er i millionbyen Bangkok.

Medina, som for nyligt brød med modellen Mikkel Gregers Jensen, deler flittigt billeder fra gruppens fantastiske rejse og får taget sig en sikkert tiltrængt pause.

Sofie Linde havde ellers tidligere svoret, at hun ikke ville have en kæreste i samme branche. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 2. jan. 2016 - kl. 11:21 DR-vært taler ud om forholdet til kollega

- Vi har bogstaveligt talt ikke lavet noget en uge. Helt i orden, skrev hun for et par dage siden på Instagram til et billede af hende i vandkanten.

Også opholdet på The Siam ser ud til at passe hende ganske godt.

Rare hotel this is.... #thesiam

Et billede slået op af MEDINA (@officialmedinamusic) den

Healeren Diane Soa, som var med på resortet på Koh Kood, er ikke rejst med til Bangkok, men er i stedet taget hjem til Danmark. Det vides ikke, om Skype-milliardæren Janus Friis stadig er med på den luksuriøse tur.