Lykkelig radiovært: Kræften er næsten væk

Benedicte Ballings krop har heldigvis taget godt imod kemoen

I juni måned afslørede radioværten Benedicte Balling, at hun var ramt af brystkræft.

- For en lille måned siden fik jeg konstateret brystkræft. Et kæmpe chok for mig og min familie og noget jeg hver dag bearbejder i min hjerne og krop. Jeg er startet i behandling og glæder mig til at det er vel overstået. Har heldigvis verdens bedste familie, venner og kollegaer, som støtter os hver dag. Tusind tak, skrev hun på sin Facebook-side.

Og nu er der heldigvis rigtig gode nyheder for den 41-årige, der startede sin karriere på 'Go' Morgen Danmark', men som de seneste år har foretrukket radiomediet - først på The Voice og siden Nova Fm.

Fredag 3. november fik hun sin sidste omgang kemo og så frisk og glad ud, da Ekstra Bladet mødte hende til premieren på komedien 'A Bad Moms Christmas' i Imperial.

- Man ved jo aldrig med kræft, men lige nu ser det rigtig fornuftigt ud. Jeg har faktisk taget så godt imod kemoen, at lægerne har forkortet behandlingen med tre omgange kemo, fordi det næsten er væk, forklarede hun glad.

Radioværten Benedicte Balling til premiere i Imperial. Foto: Mogens Flindt
Radioværten Benedicte Balling til premiere i Imperial. Foto: Mogens Flindt

Se også: Kræftsyg radiovært viser sig med paryk

I næste uge skal Balling opereres og siden venter stråler, der forhåbentligt kan gøre hende fuldstændig rask.

- Jeg synes faktisk, det er gået hurtigt, lød det fra radioværten om den svære periode, hvor hun har været meget væk fra jobbet som radiovært.

- Jeg har en slags skånejob. Jeg er der kun indimellem, men det er meget rart at komme ind, og så har jeg nogle mega sjove kolleger, så det er rart at være på arbejde og tænke på noget andet, slog hun fast.

Benedicte Balling glæder sig til at fejre et veloverstået forløb i det nye år.

- Jeg vil meget gerne ud at rejse! Jeg elsker at rejse, men jeg har været lidt stavnsbundet, mens jeg har været syg, så det glæder jeg mig til. Jeg krydser fingre for, at 2018 bliver et bedre år.

Benedicte Balling har mistet sit hår i forbindelse med  kemobehandlingen og går derfor med paryk, som hun ikke er særlig begejstret for.
Benedicte Balling har mistet sit hår i forbindelse med kemobehandlingen og går derfor med paryk, som hun ikke er særlig begejstret for.
 

Se også: Kræftsyg radiovært gennemførte DHL-stafetten: Nu nyder jeg livet

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere