Lyngvild smidt ud hjemmefra

Jim Lyngvild tilbringer efterårsferien i Indien, efter den nye 'Far til fire'-film har gjort ham hjemløs

Jim Lyngvild pønser på den helt store shoppingtur i Indiens hovedstadsområde, Dehli. Foto: Per Lange/POLFOTO
Jim Lyngvild pønser på den helt store shoppingtur i Indiens hovedstadsområde, Dehli. Foto: Per Lange/POLFOTO

Mange danskere har allerede pakket kufferterne og planlagt efterårsferien, og Ekstra Bladets egen modediktator, 40-årige Jim Lyngvild, er ingen undtagelse. Han vender snuden mod Indien.

- Jeg er jo smidt ud af mit hjem på grund af 'Far til fire'-optagelser, så jeg er alligevel ikke hjemmeboende, fortæller han med et grin.

- I Indien kan man købe stof, bånd og silke i læssevis, og jeg har nogle store tv-projekter, som kræver et omfattende kostumelager, så jeg skal på shoppetur.

Se også: Jim Lyngvild scorer nyt stort job

Forretning over fornøjelse
Det er langt fra første gang, Jim Lyngvild tager på inspirationstur til udlandet. Faktisk er det primært arbejde, der bringer ham uden for kongerigets grænser.

- Når jeg rejser, er det aldrig for at ligge på stranden eller læse svenske succes-krimier. Jeg rejser kun til steder, hvor jeg ved, jeg kan købe ind til de projekter, jeg laver, siger han.

Jim Lyngvilds bedre halvdel, Morten Paulsen, drager også med til Asien. Han har dog ikke helt samme dagsorden som sin mand.

- Vi har lejet et super lækkert hotel i Delhi, hvor han kan ligge ved poolen, mens jeg fyrer rundt og kaster om mig med silke og så videre, fortæller Jim Lyngvild.

Se også: Jim Lyngvild i vilde smerter