Mads Mikkelsen hylder Wozniacki

Skuespilleren er vild med, at Wozniacki har lukket munden på sine kritikere

Mads Mikkelsen foran Parken mandag aften. Foto: Jan Sommer
Mads Mikkelsen foran Parken mandag aften. Foto: Jan Sommer

Den danske stjerneskuespiller, Mads Mikkelsen, troppede mandag aften op ved Parken i København, hvor han senere på aftenen skulle se tennisspilleren Caroline Wozniacki dyste mod Venus Williams.

Og det var noget, han så frem til.

- Jeg har mødt Caroline tre-fire gange, så jeg kender hende ikke rigtigt, men jeg synes, hun er helt vildt sød. Jeg elsker at se hende spille tennis, fortalte Mads Mikkelsen.

Og særligt Wozniackis sejr i Australien Open tidligere på året har frydet skuespilleren.

- Alle har haft armene oppe. Alle har snakket om, at hun ikke har vundet en grand slam, og nu lukker hun alles munde. Det er skønt. Jeg vidste, den var der, og så kom den.

Alexandre Willaume har allerede næste Hollywood-film planlagt. Foto: Jonas Olufson Danske kendte Dansker har rolle i ny storfilm: Satser på Hollywood

Flere film på vej
Mads Mikkelsen er for tiden på ferie i Danmark, efter at havde indspillet to film, 'Chaos Walking' og 'Polar', begge i Canada. Den ene er en hovedrolle, mens den anden er en skurkerolle.

- En skurkerolle for en gangs skyld, som Mads Mikkelsen konstaterede med et smil.

Mikkelsen kan efterhånden sætte flueben ud fra mange store Hollywood-produktioner som 'Doctor Strange', 'Rogue One: A Star Wars Story' og naturligvis 'Casino Royale', og han erkender da også gerne, at han er en efterspurgt herre på den anden side af Atlanten.

- Tilbuddene er blevet flere. Det er ikke altid, at kvaliteten følger med, men der er blevet flere af dem.

- Kan du vælge og vrage efterhånden?

- Ej, det kan jeg ikke. Så er der nok nogle ting, jeg ikke har fået lavet, som jeg gerne ville have lavet, haha. Men jeg får i hvert fald helt klart mere nu, end jeg gjorde for 10 år siden, så det er super spændende, lød det venligt.

Når man går ind til en casting og bliver kasseret, gør det ondt, fortæller Roland Møller. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Dansk skuespiller: Man kan føle sig som en gammel prostitueret

I forbindelse med showkampen mellem Caroline Wozniacki og Venus Williams fik Mads Mikkelsen selv æren af at spille på hold med den berømte amerikaner.

- Det gik vildt dårligt. Jeg tror, jeg var den eneste, der lykkedes med at tabe med hende, sagde han med et stort smil. 

 Inden kampen blev Wozniacki hyldet på Københavns Rådhus - dog ikke på pladsen, som andre store stjerner (Video: Christian Ørtoft)