Marie Krarup trumfer Løkkes chokoladefontæne

Lars Løkke har kickstartet en helt ny trend blandt folketingspolitikere

Lars Løkke lagde sin flotte chokoladefontæne på Facebook. Nu følger Marie Krarup trop med en grillpande.
Lars Løkke lagde sin flotte chokoladefontæne på Facebook. Nu følger Marie Krarup trop med en grillpande.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen har med en uskyldig Facebook-opdatering tilsyneladende startet en ny trend blandt landets folketingspolitikere, der deler fascinerende billieder af køkkenværktøj som aldrig før på de sociale medier.

Det hele begyndte, da en stolt og usædvanlig festligt påklædt Lars Løkke ovenpå sin deltagelse i et gallataffel for den islandske præsidents besøg lagde et billede af sit galla-outfit på Facebook.

Det var dog ikke - som ventet - den fornemme sildesalat, der blev bemærket, men derimod den imponerende chokoladefontæne i baggrunden.

Chokoladespringvandet blev blandt andet bemærket af Enhedslistens tidligere frontkvinde Johanne Schmidt-Nielsen, der på sin Facebook-profil kommenterede:

- Ordener hænger man på... og alt det der. Men shit det er fedt at have et chokoladespringvand.

Herefter gik chokoladefontænen med Lars Løkke i forgrunden viralt og blev blandt andet kommenteret af Clement Kjersgaard i DR-talkshowet 'Vi ses hos Clement'.

Facebook-rekord
Den megen omtale førte til at Lars Løkke som den første danske politiker nogensinde rundede 200.000 følgere på Facebook.

Nu ser det ud til, at Dansk Folkepartis Marie Krarup er blevet inspireret af Løkkes Facebook-succes og forsøger at gøre ham kunsten efter.

På Facebook har hun delt et billede af en firkantet grillpande, hvilket ledsages af den tørt konstaterende billedtekst:

- Så har jeg en grillpande!

Opdateringen følges i kommentarfeltet op af en sand flodbølge af madlavningstips, og Marie Krarup kvitterer sågar med en interessant forklaring på, hvordan det nye stykke køkkenværktøj blev skaffet til huse.

- Jeg har købt den for guldmærker i Føtex. Oprindelige pris ca. 500.

Marie Krarup er meget glad for sin flotte grillpande. Foto: Jonas Olufson
Marie Krarup er meget glad for sin flotte grillpande. Foto: Jonas Olufson

Hvis du har billeder af stavblendere, toastjern, kaffemaskiner eller andet, så del dem gerne i kommentarfeltet her nedenfor.

40 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i flash!
Hent flere