Mascha: Drømmer om ægteskab og endnu et barn

Bloggeren taler ud om bruddet med Andreas Bo og ønskerne for fremtiden i et stort interview med ALT for damerne

Mascha Vang drømmer om barn nummer to, men én bestemt ting gør, at hun betænker sig ved det.

Mascha Vang har med egne ord fået et bjerg af tilbud fra mænd, siden hun og komikeren Andreas Bo efter næsten to års parforhold brød med hinanden i oktober. Men den 36-årige blogger kalder det 'et kæmpe projekt' at finde en ny kæreste.

Det fortæller hun i et stort interview i denne uges udgave af damebladet ALT for damerne.

- Jeg føler, jeg har forspildt chancen med Andreas, fordi han kom ind i mit liv, da Hollie var et år. Så hun kan ikke huske andet, end at Andreas har været der, han har været en god papfar at vokse op sammen med. Fra første dag skiftede han hendes ble, stod op om natten og afleverede og hentede, og han så hende mere end hendes rigtige far. Alt det, tror jeg, bliver sværere for en ny kæreste, for nu er Hollie blevet ældre, siger hun til ugebladet.

Grevinde Alexandra havde ingen pæne ord at sige om Martin Jørgensen i forbindelse med skilsmissen. (Foto: Tariq Mikkel Khan) Kendte Årets skilsmisser: De gik fra hinanden i 2015

Samtidig er det en udfordring for Mascha Vang at lure, hvilke intentioner mændene har, når de tager kontakt til hende.

- Jeg gør mig rigtig mange tanker om, med hvilke intentioner mænd går ind i et forhold med mig. Er det, fordi de reelt kan lidt mig som person, eller er det for at kunne sige til kammeraterne, at de knalder Mascha Vang?, spørger hun i ALT for damerne og afslører, at det gør hende usikker.

flash - 31. dec. 2015 - kl. 10:52 Mascha: Jeg får klamme hilsener fra gamle mænd

Mascha vang på den røde løber. (Foto: Jakob Jørgensen).
Mascha vang på den røde løber. (Foto: Jakob Jørgensen).

Vil gerne have hus og mindst to børn
Om årsagen til bruddet med Andreas Bo fortæller hun blandt andet, at de begge havde travlt med arbejde, men at det er svært at udpege en egentlig årsag til, at parret valgte at gå fra hinanden.

Og selvom hun allerede har nået mange af sine mål og drømme, blandt andet at blive kendt og stå på den røde løber, har bloggeren stadig nogle ønsker, hun håber på at få indfriet:

- Nej, faktisk, så tror jeg, at jeg er nået i mål, når jeg sidder i et hus i Nordsjælland og er gift og har mindst to børn. Jeg har en klar idé om, hvordan det hele skal se ud, og det er ikke rigtigt, før det er dét, siger reality-stjernen til ALT for damerne.

Se også: Mascha Vang om 'buttede' billeder: De ER altså ægte

Mascha Vang er mor til datteren Hollie Nolia, 3, som hun har med racerkøreren Nicolas Kiesa.

1 af 2 
2 af 2 Mascha Vang drømmer om hus, ægteskab og mindst to børn, fortæller hun i et stort interview med ALT for damerne. (Foto: Mogens Flindt).