Mascha fik katastrofal nytårsaften

Det blev ikke, som bloggeren havde drømt om, da hun fejrede nytår i Israel med kæresten Rasmus Jarlov

Parret blev kærester i 2016. (Foto: Henning Hjorth)
Parret blev kærester i 2016. (Foto: Henning Hjorth)

En romantisk nytårsferie til Israel blev bestemt ikke, som blogger-baben Mascha Vang havde forestillet sig.

Meget gik nemlig galt, da hun sammen med politiker-kæresten, Rasmus Jalov (K), var taget til storbyen Tel Aviv. Allerede kort efter ankomsten var der ifølge Mascha Vang udfordringer med parrets fem-stjernede hotel.

- Det hotel der kostede det samme som et par nye Louboutins eller Chanelstøvler, for de par dage – det skulle jo være lækkert. Det er det ikke. Altså det ville det sikkert også ha været for 10 år siden, og det er da også ok (værelset er faktisk fint), jeg ville bare ikke sætte mere end 3 stjerner på det. Fornemmer I mit humør, skriver hun i et indlæg på sin blog.

Heller ikke byen var som Mascha vang havde drømt om.

- Jeg kender ikke så meget til Israel, udover vi synger et barn er født i Betlehem til jul, så bliver jo lissom nødt til at se den krybbe der. Og nej, jeg har ikke en holdning til Israel, udover at der fandme skal ske et mirakel  her (igen) for at få mit humør op, skriver bloggeren frustreret.

Fik stjålet pung
Humøret var ellers ved at vende, da parret havde fundet en lækker sushi-restaurant, hvor de skulle spise nytårsmiddag. Så der blev varmet godt op med champagne, kransekage og dronningens nytårstale på hotelværelset, inden parret altså skulle ud og fejre det nye år.

Men lige som det celebre par skal til at forlade det knap så luksuriøse hotel, kan Mascha Vang hverken finde dankort, kørekort eller sine diamantringe.

- Vi ledte alt igennem på hotellet og i bilen, det var der ikke, og jeg måtte i gang med at spærre kort. Lidt en partykiller på vej ud af døren (you think!!), men vi måtte skynde os afsted, for vi var jo så heldige der kun lige var ét bord tilbage, og vi skulle være der til tiden, skrver hun i del to af indlægget.

Missede bord
Og selvom man skulle tro, at aftenen ikke kunne bliver mere kaotisk, så finder Jalov og Vang ud af, at den taxachauffør de er kørt med ikke tager imod dankort. Derfor må parret på jagt efter en hæveautomat, så de kan betale taxachaufføren.

- Det gjorde så at vi blev ca. en halv time forsinket det hele, og da vi endelig kunne træde ind på restauranten, var vores bord væk. I KID YOU NOT, skriver Mascha.

Men på trods af en heftig aften, så var der en ting, der gik efter planen.

- Men det hele endte godt, og vi kyssede hinanden kl. 00., som jo trods alt er det vigtigste, skriver blogger-baben efterfulgt af en smiley.

Læs hele Mascha Vangs nytårshistorie her og her.

Mest læste i flash!
Hent flere