Mascha i retten: - Det er et mærkeligt spørgsmål

Netop nu genoprulles detaljer i ankesagen, hvor en 35-årig mand sidste år blev dømt for at have slået Mascha Vang og Kira Eggers

Ekstra Bladet mødte Kira ude foran retten, inden hun for anden gang skulle vidne. Kira fortæller, at hun har fortrudt, at hun dengang blandede sig i episoden.

Se også: Mascha Vang, Kira Eggers og Nicki Bille i retten

Den 35-årige mand har afgivet sin forklaring om episoden på natklubben Sunday den 12. januar 2014.

Og for få minutter siden var det Mascha Vang, der fortalte, hvad hun husker fra hændelsen, der fandt sted for halvandet år siden.

Den tiltalte mand, der har anket dommen på 30 dages betinget fængsel fra byretten i maj sidste år, forsøger til sit forsvar at gøre gældende, at Mascha Vang var uønsket ved hans og Nicki Billes bord på natklubben.

- Nicki bad mig om at holde Mascha væk fra ham, sagde den tiltalte i retten, som ifølge eget udsagn forsøgte at drage omsorg for den date, som Nicki Bille fulgtes med, og som følte sig udenfor.

Den udlægning var Mascha Vang dog helt uenig i.

- Nicki havde en date med, men jeg husker, han rigtig gerne ville tale med mig, sagde Mascha Vang.

Spydig forsvarer
Det fik den tiltaltes forsvarer, Thorkild Høyer til spydigt at spørge Mascha Vang:

- Så der er ingen søstersolidaritet, der?

- Det synes jeg er et mærkeligt spørgsmål, sagde Mascha Vang, som igen pointerede:

- Nicki ville meget gerne tale med mig, og vi hyggede os.

Om lidt er det Kira Eggers tur til at vidne.

Også Nicki Bille er indkaldt til at fortælle om sine oplevelser af aftenen i januar 2014.

Slog to gange
I maj sidste år blev en 35-årig mand af Københavns Byret fundet skyldig i at have slået Mascha Vang én gang med et knytnæveslag og Kira Eggers to gange i ansigtet. Han fik en dom på 30 dages betinget fængsel.

- Vi mener ikke, at Kira angriber dig. Men du slår - ikke bare én gang, men to gange, sagde dommer Lena Falk dengang til den dømte.

Efterfølgende ankede manden dog dommen, og derfor skal sagen i dag gå om i Østre Landsret i København.

I dag vil også fodboldspilleren Nicki Bille være til stede i retten for at fortælle, hvad der skete den dag for over et år siden på natklubben Sunday i København.

Sagen kort
Det var egentlig tænkt som en hyggelig bytur oven på en god middag, men aftenen sluttede som bekendt alt andet end muntert for Kira Eggers og Mascha Vang, da de besøgte komiker og erhvervsmand Casper Christensens hippe Københavner-klub 'Sunday' natten til den 12. januar.

De to måtte nemlig forslåede forlade in-stedet efter mødet med den mand, der ifølge anklageskriftet først har plantet en knytnæve i Mascha Vangs ansigt og derefter tildelt Kira Eggers to slag, da hun forsøgte at lægge sig imellem.

- Jeg er sådan én, der ikke tolererer uretfærdighed, og det, jeg så foran mig, var urimeligt, og så reagerede jeg ved at stå op for Mascha, har Kira Eggers fortalt til Ekstra Bladet om episoden.

Forud for slagene var hun og Mascha Vang blevet inviteret hen til et eksklusivt bord på natklubben af Nicki Bille, og det var den 34-årige ven af fodboldspilleren, der pludselig gik amok.

(Artiklen fortsætter under billedet)

- Der var intet den aften, der gav anledning til at slå to mennesker ned inden for et minut. Der skete intet den aften, der burde vække en provokation så stor, fortæller Kira Eggers, der mente, at videoovervågningen ville belyse sagen.

Videoovervågningen blev også vist i retten, og her ser man, at Mascha Vang puffer eller slår den tiltalte, inden han slår først hende og dernæst Kira Eggers.

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Se også: Funny HaHa: Mascha stak selv næsen frem

Se også: Casper Christensens site gør grin med forslået Mascha

(Artiklen fortsætter under billedet)

 

Sagen fik stor eksponering i medierne. Ikke mindst efter at Casper Christensens egen humor-hjemmeside Funny HaHa lagde et manipuleret foto af Mascha Vang på Funny HaHas facebookside. Det viste en forslået Mascha Vang og var ledsaget af ordene 'At få tæsk er lige som at træne - man er mest øm på tredjedagen'.

Se også: TV: Så voldsomt var overfaldet på Mascha

Se også: Caspers humor-site sviner Mascha - igen i dag

Se også: Ansat på Caspers natklub hænger Mascha ud

Se også: Vidner om kendistæsk: Mascha slog først

Se også: Mascha og Kira hos politiet

Se også: Kira: Jeg tog hans slag mod mit ansigt som en mand

Se også: Mascha Vang: Jeg slog ikke først

Se også: Casper Christensen: Videoen viser, hvem der slår

Se også: Mascha Vang: Jeg har meget ondt

Se også: Mascha og Kiras voldsmand stak af

Se også: Mascha Vang og Kira Eggers slået ned i nat