Mascha Vang afslører: Min krop faldt fra hinanden

Den kendte blogger fortæller i Kanal 4-programmet 'Slip angsten - sig det højt' om at leve med angst

- Hvor ville jeg ønske, jeg kunne stille mig op på den scene, siger Mascha Vang i et program på Kanal 4, der handler om angst. Foto: Anthon Unger.
- Hvor ville jeg ønske, jeg kunne stille mig op på den scene, siger Mascha Vang i et program på Kanal 4, der handler om angst. Foto: Anthon Unger.

– Jeg kan huske, at jeg går rundt med min mor og min datter, og jeg kan ikke være i min egen krop. Jeg ender med at sidde på en bænk og kan ikke engang gå.

Intl. kendte - 27. jan. 2017 - kl. 10:34 Realitystjerne glemte trusserne: Nu går missen verden rundt

- Min daværende kæreste endte så med at komme, og jeg tror endda, at han bar mig ind i bilen og kørte mig hjem. Der faldt min krop nærmest fra hinanden

Denne barske historie fortæller bloggeren Mascha Vang i følge Se og Hør i Kanal 4-programmet 'Slip angsten – sig det højt'.

Sammen med andre danske kendisser som Claudia Rex og Nanna Lüders står hun frem og fortæller om sin psykiske lidelse, der blandt andet handler om angsten for at stå på en scene foran en masse fremmede folk.

Se også: Mikkel Beha rørt til tårer: Far fik den største ære

– Hvor ville jeg ønske, at jeg bare kunne stille mig op på den scene, for det ville gøre så meget for mit brand, for mig og for mit arbejdsliv. Det er enormt begrænsende for mig, at jeg har det sådan, fortæller hun ifølge Se og Hør, der beretter, at Mascha Vang ikke har fået hjælp til at komme af med angsten.

– Så er jeg nødt til at skulle se angsten i øjnene, og det i sig selv synes jeg er enormt skræmmende, siger hun.

Mest læste i flash!
Hent flere