Mascha Vang får tilbud fra fremmede mænd

Kendisbloggeren Mascha Vang får flere henvendelser fra mænd, efter hun er blevet single.

Mascha Vangs nye status som single giver tilbud fra fremmede mænd. (Foto: All Over Press)
Mascha Vangs nye status som single giver tilbud fra fremmede mænd. (Foto: All Over Press)

Det er ikke gået mange mænds næse forbi, at kendisbloggeren Mascha Vang netop er blevet single.

Forleden offentliggjorde hun bruddet med komikeren Andreas Bo, og nu fortæller hun, at det allerede har ført til flere henvendelser fra fremmede mænd.

- Der er nogle mænd, der har opdaget, at jeg er single. Der er kommet nogle anmodninger på Facebook, og jeg har også fået flere sms'er. Så der er kommet tilbud, men jeg ved ikke helt, hvor gode de er, griner Mascha Vang og tilføjer:

- Jeg sletter dem ret hurtigt, uden at læse dem.

Anderas Bo og Mascha Vang sammen på den røde løber. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 25. okt. 2015 - kl. 14:22 Andreas Bo om brud: Årsagen er ikke interessant

Bloggeren dannede gennem to år par med den kendte komiker, og selvom parret er gået hver til sit, så er der ingen sure miner.

- Vi har det okay, og vi taler stadig sammen. Det kommer også til at være en blød overgang for min datter. Hun savner selvfølgelig Andreas, og taler om ham, så han kommer fordi og leger med hende. Det skal ikke gå ud over hende, siger hun.

Mascha Vang har også arbejdet hårdt på at få blogbureauet Blogly op at køre. Det har være et stort arbejde.

Hold op, hvor har vi haft det sjovt, skriver Mascha om Andreas Bo, efter de to er gået fra hinanden. (Foto: Klavs Bo Christensen) Danske kendte - 26. okt. 2015 - kl. 10:41 Single Mascha Vang takker for støtten

- Det var en hård opstart, men nu kører det. Det skal jo lige bygges op, og så skete alt det her oveni. Men det går rigtigt godt. Det er meget spændende, siger hun.

Hun har længe haft sin egen populære blog, og hun har også en klar ambition med det nye blogbureau.

- Ambitionen er at få det til at være noget, jeg kan stå inde for og få andre bloggere til at have det godt og være glade. Det skal være mere intimt, end man ellers ser, siger hun.

Kendisbloggeren afviser, at hun er blevet kæreste med skuespiller Tommy Kenter, selv om han også for nylig er blevet single. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 26. okt. 2015 - kl. 14:01 Mascha Vang: Jeg er ikke kæreste med Tommy Kenter