Mascha Vang: Jeg er ikke kæreste med Tommy Kenter

Bruddet med Andreas Bo gør ondt, men bloggeren har dog overskud til at lave sjov

Her kan du se Andreas Bo og Mascha Vang til Zulu Comedy Galla i august

I sit første indlæg efter hun offentliggjorde bruddet med komiker Andreas Bo fortæller Mascha Vang, at de to stadig er på god fod.

- Vi griner stadig sammen, holder af hinanden og har kun i sinde at vise respekt over for hinanden og vores børn. Det betyder jo heller ikke, at bare fordi smilet er stort, så gør det ikke ondt i maven, skriver hun ærligt på sin blog.

Men selv om det gør ondt, har Mascha dog stadig overskud til at joke. Hun slutter nemlig sit indlæg:

- Ovenpå Martin/Harlou-tingen, så har jeg jo bemærket at Tommy Kenter også er blevet single. Jeg vil bare lige slå fast, at vi IKKE har fundet sammen, skriver hun med blinke-smiley og med henvisning til, at Martin Jørgensen og Eva Harlou har været i byen sammen, kort efter de brød med deres respektive ægtefæller.

Hold op, hvor har vi haft det sjovt, skriver Mascha om Andreas Bo, efter de to er gået fra hinanden. (Foto: Klavs Bo Christensen) Danske kendte - 26. okt. 2015 - kl. 10:41 Single Mascha Vang takker for støtten

Andreas Bo og Mascha var kærester i næsten to år og nåede at lære hinandens familier godt at kende, ligesom de også rejste og var på Andreas Bos turné sammen. Efter en længere periode uden billeder eller omtale af Andreas på Maschas blog, var hendes følgere begyndt at undre sig. Og søndag bekræftede Mascha så, at parret er gået fra hinanden.

Samfund - 22. sep. 2015 - kl. 20:37 Vanvittigt! Så meget tjener de på at blogge