Mascha Vang: Jeg er ikke længere sammen med Andreas

Bloggeren Mascha Vang fortæller - naturligvis på sin blog - at hun og komikeren Andreas Bo ikke længere danner par

Her ses Mascha og Andreas til Zulu Comedy Galla 2015.

Bloggeren Mascha Vang og komikeren Andreas Bo har dannet par i halvandet år. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte - 23. okt. 2015 - kl. 12:34 Andreas Bo spiller Dirch: Mascha synes, det er mega sejt

I et åbent og ærligt opslag på sin blog fortæller Mascha Vang, at hun ikke længere danner par med den 48-årige komiker og skuespiller Andreas Bo.

Spekulationerne har floreret længe - blandt andet fordi Mascha Vang har undladt at svare direkte på spørgsmålet, når hun er blevet spurgt til det på de sociale medier.

I sin begrundelse forklarer hun blandt andet, at det har været svært at forene de to travle karrierer.

I blogindlægget med den letforståelige titel: 'NU HVER FOR SIG...' oplyser Mascha desuden, at det har været en god tid, men at de nu er på tide at starte på nye kapitler hver for sig.

I samme indlæg takker Mascha Andreas for, at han har været en god støtte - også i forbindelse med datteren Hollie Nolia.

Det oplyses ikke, hvem der har truffet beslutningen, eller om den er truffet i hundrede procent enighed, men umiddelbart virker bruddet helt udramatisk.

Blandt udtaler Mascha sin store respekt for sin - nu forhenværende - partner:

'Jeg vil derfor gerne fortælle jer med mine egne ord, at Andreas og jeg ikke længere er sammen som par. Andreas er et fantastisk menneske som jeg respekterer højt, og har været stolt over at stå ved siden af'.

Det har indtil videre ikke været muligt at få en uddybende kommentar fra Mascha Vang.

På Instagram deler Mascha Vang en foto-collage fra parrets tid sammen:


Her ses det nu forhåndværende par på den røde løber til 'Fifty shades of Grey'-premiere.

Mascha Vang har fart på i bloggerverdenen og har nu startet sit eget blogger-netværk op. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte - 4. okt. 2015 - kl. 12:19 Blogger-krig: Mascha starter eget netværk

Andreas Bo og Mascha Vang så stadig meget forelskede ud på den røde løber i Operaen til  Zulu Comedy Galla.(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 27. aug. 2015 - kl. 21:26 Andreas og Mascha stråler af lykke