Mascha Vang smider (over)tøjet

Bloggeren nyder tilværelsen i udlandet sammen med sin nye kæreste

Mascha Vang nød efter alt at dømme sin tid i Bahamas. Foto: Privat
Mascha Vang nød efter alt at dømme sin tid i Bahamas. Foto: Privat

Det lader til, at den 38-årige blogger har regnet tilværelsen ud.

Mascha Vang er en af Danmarks mest kendte bloggere. Tidligere har hun været kærester med politikeren Rasmus Jarlov, men nu er kærligheden faldet på jagerpiloten Troels. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Forelsket Mascha Vang på den røde løber: Her er min nye kæreste

For nylig var hun på en tur til ferieparadiset Bahamas med sin nye kæreste, Troels, og her viste hun bikinikroppen frem i den stegende hede.

Mascha Vang var draget tværs over Atlanterhavet for at nyde en tiltrængt ferie med sin nye kæreste og ikke mindst for at få taget billeder til sit nyeste skud på stammen - en solcreme og -olie i eget navn.

Foto: Privat
Foto: Privat

På sin blog delte Mascha Vang løbende gode stunder fra turen, hvor hun blandt andet badede med grise, hvilket åbenbart er almindeligt at gøre i disse egne.

Mascha Vang elsker jagten på den gode handel - om det er drejer sig om en tier eller flere tusinde kroner betyder ikke så meget. Foto: Anja Ekstrøm Tæt på Mascha Vang tjener millioner: Jeg elsker jagten

Det var ikke de eneste eksotiske dyr, hun stiftede bekendtskab med på turen.

Der blev også badet med hajer, og på stranden var hun på et tidspunkt omgivet af en form for større salamandere.

Foto: Privat
Foto: Privat

Mascha Vang har vendt snuden mod Danmark i gen, og på den røde løber til Danish Beauity Awards, der fandt sted i slutningen af april, afslørede hun sit nyeste projekt.

- Jeg har et par bøger på vej, sagde hun ifølge Her & Nu.

Mascha Vang har store forhåbninger til, at 2018 vil blive et bedre år for hende. Foto: Maschavang.dk Danske kendte Mascha Vang: -Jeg lå i fosterstilling og tudede

Mascha Vang uddyber over for Ekstra Bladet, at hun først må sige mere om bøgerne i næste uge.

Foto: Privat
Foto: Privat

Foto: Privat
Foto: Privat
 

Foto: Privat
Foto: Privat

Sans for økonomi
Resultatet af den driftige bloggers aktuelle aktiviteter ses endnu ikke i hendes offentligte regnskaber, men de tidligere regnskaber tegner et billede af, at hun har sans for økonomi.

Mascha Vang kan være stolt af sig selv. Hun ligner en million, men hun tjener det dobbelte på sin blog, hudprodukt og bog. Foto: Polfoto/Mogens Flindt Danske kendte Nyt regnskab afslører: Så meget tjener Mascha om måneden

I hendes seneste regnskab fremgår det eksempelvis, at hun havde et overskud på 2,2 millioner kroner, efter hun havde hevet 613.000 kroner ud af foretagendet til sig selv i løn.

Det svarer til en månedsløn på 51.000 kroner.