Maschas grå morgen-trang: Lyst til at moone

En da Danmarks mest succesfulde blogger fik lyst til at vise sin bare mås

Mascha Vang fik lørdag morgen lyst til at moone de grå skyer. (Foto: Klavs Bo Christensen)
Mascha Vang fik lørdag morgen lyst til at moone de grå skyer. (Foto: Klavs Bo Christensen)

København vågnede lørdag morgen op i en grå tyk sky. Det var stort set umuligt at se en hånd for sig, indtil solen brændte igennem og nu sender sine lune stråler ned fra en klar himmel.

Den kedelige morgenstund var dog ikke noget, der kunne ødelægge bloggeren Madcha Vangs lørdagshumør på den sidste dag i februar.

Fanget i den grå masse i sin lejlighed på Amager fik hun nemlig lyst til at vise sin bare mås til...ja til alle dem, der ikke kunne se den i tågen.

Mascha Vang har lingeri på her - det har hun ikke på det billede, som Sarah Louise Christiansen har lagt op på sin blog. (Foto: Thomas Fryd) TV Hov! Mascha Vang er splitternøgen

'Vi bor i en sky. Man kan ikke kigge ud af vinduet på 9. Idag #skyer#vat #kukkuk #manfårlysttilatmoone' skrev hun på sin Instragramprofil.

Flere af hendes følgere kvitterede med en opfordring til at gøre det - altså moone.

Mascha Vang er tilbage i topform og har lavet en fræk video, hvor hun kun iført lækkert lingeri fra iil7 Store vrider sig mellem lagnerne. (Foto: Thomas Fryd). Danske kendte Mascha Vang i fræk lingeri-video

Hvis Mascha beslutter sig for at smide bukserne og vise verden sin veldrejede bag nu her hvor tågen er lettet, der det ikke første gang, det sker.

Mascha Vang har adskillige frække forsider på mandeblade på sit cv. I dag er baben forvandlet til en benhård businesswoman, der knokler for sin blog og sin netbutik. 

Mascha Vang skruer op for varm i videoen 'Lovekill'. Men frækkere end det, bliver det nu ikke, siger hun. (Foto: Thomas Fryd). Danske kendte Mascha om hed video: - Nu bliver det ikke frækkere


Her klæder Mascha Vang om med veninderne under hendes deltagelse i Ekstra Bladets 'Paparazzi' i 2013.