Medina: Derfor faldt jeg om på scenen

Popstjernen blotlægger op- og nedture i ærligt interview med Sara Bro på DR2 i et interview om hjernen

Medina. Foto: Mogens Flindt
Medina. Foto: Mogens Flindt

Efter i årevis at have afvist at medvirke i interviews tager Medina bladet fra munden.

I aftenens udsendelse af Sara Bros programrække på DR2 fortæller den 36-årige popdronning om sit livs op- og nedture.

Medina på scenen under 'Vild med dans' i efteråret. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Efter turbulent år: Medina tilbage på tv

Interviewet er ærligt, og Medina deler en række personlige historier, efter hun på ny har fundet et ståsted i tilværelsen.

En brik i spillet
Blandt andet afslører hun, hvad der ledte op til blackoutet i 2017, hvor hun under en koncert i Tivoli faldt om på scenen.

Efter at have sundet sig i bagtæppet fandt hun kræfter til at gennemføre koncerten.

Medina tilstod via sin forsvarer, at hun havde kørt i bil i påvirket tilstand. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Medina undskylder kokainkørsel: Jeg er flov

- Der skete bare det, at det var sidste brik i spillet, indtil når kroppen siger, at nu er det virkelig vigtigt, at du lytter til dig selv.

- Og virkelig vigtigt, at du stopper og får filtreret ud i det, der foregår i livet og fokuserer på det, der gør dit liv godt, siger hun.

Pressens skyld
Medina beskriver desuden et demotiverende pres fra pressen, som har fået hende til at overveje at trække sig fra den danske musikscene.

- Pressen ødelagde fuldstændig min lyst til at gøre det, jeg gjorde allermest, og det var at lave musik og optræde, fortæller hun.

Hjalmer går i fars fodspor, men på sin egen måde. Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix Danske kendte Larsens søn drømmer om Medina

Offentlighedens generelle interesse i Medinas liv fik ifølge popsangeren også nogen til at flyve en drone ind over hendes ejendom, ligesom hun er blevet beluret, mens hun sov.

- Det blev for meget for mig til sidst, og jeg kunne ikke håndtere det. Jeg havde en stalker, der fuldstændig ødelagde mit liv i nogle år, siger hun.

Virkelig positivt
For at komme på rette køl efter sit blackout på scenen har Medina fået hjælp af forskellige sundhedseksperter.

Hun fortæller, at hun i dag er en stærkere udgave af sig selv, fordi hun løbende arbejder med at fokusere på de rette ting.

- Det, der er kommet ud af det i dag, er virkelig positivt, og på den måde er jeg glad for det, der skete den dag, siger Medina.

Popstjernen Medina skal giftes med sin unge kæreste, Malo Chapsal. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Medina forlovet med ti år yngre kæreste

Medina vender tilbage til Tivoli fredag i næste uge.

Medina optrådte sidste år på Bøgescernerne på Smukfest. Det gør hun også i år. Foto: Per Lange
Medina optrådte sidste år på Bøgescernerne på Smukfest. Det gør hun også i år. Foto: Per Lange