Medina sletter eks'en på Instagram

Sangerinden og modellen har gjort kort proces på de sociale medier

Medina og Sebastian til middag på Amalienborg. Foto: Tariq Mikkel Khan.
Medina og Sebastian til middag på Amalienborg. Foto: Tariq Mikkel Khan.

Se også: Medina er single igen

Noget tyder på, at Medina og hendes nu forhenværende forlovede - fotomodellen Sebastian Lund - har brug for en pause fra hinanden på alle tænkelige måder.

I hvert fald har de begge haft travlt med at foretage en grundig forårsrengøring på de sociale medier.

Sebastian Lund har droppet at følge Medina på Instagram, og Medina har slettet stort set alle billeder af sin fotogene kæreste fra sin officielle Instagram-profil.

Et helt specielt foto fra deres forhold har dog fået lov til at overleve på Medinas Instagram-konto; nemlig billedet af de to hånd i hånd på vej til gallamiddag på Amalienborg.

Dear god I love this pic...... Goodnight ❤

Et opslag delt af MEDINA (@officialmedinamusic) den

Sebastian følger stadig Medinas manager Thomas Børresen på Instagram. Desuden har de to en del fælles venner, så helt afskåret fra Medinas verden på de sociale medier er han alligevel ikke.

Fælles fremtid aflyst
Den 27-årige model og den 34-årige 'Synd For Dig'-stjerne stod frem som kærester i marts måned 2016 til dronningens bal for kunst- og kulturlivet.

Medina har tidligere fortalt Metroxpress, at parret mødtes, da han skulle lave hendes havemøbler.

Ved årets Zulu Awards mindre end tre uger inden bruddet fremviste Medina en tatovering med Sebastian Baui Lunds mellemnavn på hånden.

Manager bekræfter
Parret kyssede på den røde løber og sagde, at de ikke ville røbe detaljer om det forestående bryllup, som altså nu er aflyst.

Det er Medinas manager Thomas Børresen, der til Se og Hør, mandag bekræftede, at forlovelsen er brudt, og at forholdet mellem Medina og Sebastian Lund er forbi.

- Ja, det er rigtigt. Hun er blevet single. Mere har jeg ikke at sige, bekræfter manageren over for ugebladet.

Medina har tidligere i flere år tidligere dannet par med sangeren Christopher. Herefter dannede hun par med den danske model Mikkel Gregers Jensen.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere