Medina undskylder kokainkørsel: Jeg er flov

Fredag fik Medina frakendt kørekortet i 3,5 år og en bøde på 43.500 kroner for kørsel i påvirket tilstand.

Det er en flov og undskyldende Medina, som fredag har fået en dom for at køre bil, mens hun var påvirket af kokain og alkohol.

- Som de fleste af jer nok ved, har jeg netop fået en dom for at have kørt bil i påvirket tilstand. Jeg angrer dybt og er flov over min handling, og den situation jeg har bragt mig selv og andre mennesker i, skriver popstjernen på Facebook og fortsætter:

- Til alle jer jeg har skuffet: I har min uforbeholdne undskyldning. Jeg kan kun ydmygt håbe, at jeg fortsat kan få lov at inspirere jer med de ting, jeg finder vigtige i verden.

Det var den 29. juli sidste år klokken kvart i fem om morgenen, at sangerinden blev stoppet af politiet til en rutinemæssig kontrol på Nordre Strandvej i Hornbæk i Nordsjælland.

Hendes promille var på 1,13, og hun havde kokain i blodet, der oversteg bagatelgrænsen.

Hun havde om aftenen forinden spillet på Langelandsfestival og efterfølgende været i byen i Hornbæk. I den forbindelse havde hun blandt andet drukket vin, og hun indrømmer, at hun har taget en bane kokain.

Medina er ikke længere ambassadør for Folkekirkens Nødhjælp. Foto: Mogens Flindt Danske kendte Efter kokaindom: Medina droppet af Folkekirkens Nødhjælp

Hun husker dog ikke præcist hvor meget, kom det frem i Retten i Helsingør fredag, hvor popstjernen ikke selv var til stede til at modtage sin dom.

Dommen lød på en frakendelse af kørekortet i 3,5 år og en bøde på 43.500 kroner.

Medina, der for nylig skiftede navn til Frederikke Hansen, fortæller, at den påvirkede kørsel skete, mens hun var i en personlig krise.

Medina modtog i dag en bøde på 23.000 for at have kørt bil med alkohol i blodet og 20.500 for at have kørt bil med kokain i blodet. Foto: Anthon Unger Danske kendte Medina dømt for narkokørsel

- Episoden skete sidste sommer, hvor en hård personlig krise førte til, at jeg traf nogle åbenlyst forkerte valg.

- Der findes ingen undskyldninger for det, jeg har gjort. Men der findes dén forklaring, jeg giver jer her. Den vil jeg bruge til at komme videre som et stærkere, klogere og bedre menneske, så godt som jeg kan, skriver hun.