MGP-stjerne springer ud som tv-vært

Hun var selv med i MGP i 2003, hvor hun vandt med sangen 'Arabiens Drøm'. Nu får Anne Gadegaard lov til det, hun har drømt om længe

Ved sidste Melodi Grand Prix nåede Anne Gadegaard en andenplads (Video: Mogens Flindt)

Anne Gadegaard har været med både i børnenes og de voksnes Melodi Grand Prix - derfor er MGP noget, som betyder rigtig meget for hende.

Se også: Gadegaard afslører MGP-sandhed: Jeg blev ked af det

Og i dag afslører hun på sin blog, at hun endelig får lov at komme tæt på sang-programmet igen - men denne gang som vært.

- Jeg skal være vært under børnenes MGP 2017 - ikke under selve showet, men jeg skal, sammen med Joakim, sende live hele dagen på DR Ultra, fortæller hun i en video på sin blog.

- Det er så stort for mig, for jeg har snakket om det i så mange år, og jeg har hørt fra mange; hvorfor laver du ikke noget med børn eller MGP, du er jo så god til børn.

Derfor skrev Anne Gadegaard også om netop dét på sin blog, og det udløste, at DR kontaktede hende et par dage efter og inviterede hende til en casting.

Se også: Ærlig Anne Gadegaard vil væk fra musikken

- Jeg var så nervøs, og jeg skulle op klokken seks om morgenen - hvilket er meget tidligt for mig - og jeg havde næsten ikke sovet, fordi jeg havde været længe oppe og øve mig på det jeg skulle sige, fortæller bloggeren.

Men castingen gik som den skulle for bloggeren, der nu kan fejre sit første job som tv-vært.

- Jeg er SÅ stolt af mig selv. Jeg håber bare, at jeg klarer det godt, slutter hun i videoen.

Anne Gadegaard og Joakim Ingversen sender live på DR Ultra lørdag 4. marts fra klokken 09.00 frem til showet starter klokken 20.00.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen