Michael Laudrup har solgt sit strandvejspalæ

Fodbold-legenden begynder året med et opsigtsvækkende boligsalg

Michael Laudrups imponerende villa med en imponerende udsigt. Foto: Lützau
Michael Laudrups imponerende villa med en imponerende udsigt. Foto: Lützau

Se også: Jan Fogs villa samler støv - og liggetiden koster knaster

Alexandra fik i årets løb solgt pragtvillaen på Østerbro. Foto: Thomas Wilmann og Mogens Flindt Kendte Nyt fra overklassen: Årets vildeste bolighandler

Michael Laudrup har solgt sin 426 kvadratmeter store ejendom i Vedbæk. Det bekræfter ejendomsmægleren Kristian Lützau over for Boliga Kendte. Han har dog ikke har yderligere kommentarer til handlen.

Villaen blev sat til salg i foråret. Hvad prisen endte på er stadig ukendt, da handlen endnu ikke er tinglyst. Men med en udbudspris på 39 millioner kroner, er der næppe tvivl om, at salget bliver et af de største på boligmarkedet i 2017.

Terrasse og balkon
Selve grunden købte Michael Laudrup i 1994 for otte millioner kroner, men han udstykkede den efterfølgende i to dele, og på den ene byggede han ejendommen, der netop er blevet solgt.

Huset har blandt andet en stor hall, køkken-alrum og to terrasser i stueplan, mens førstesalen byder på et forældresoveværelse med påklædningsgang og et soveværelse med balkon. Se flere fotos af villaen HER

Det nye år på boligfronten begynder godt for Michael Laudrup. Foto: AP
Det nye år på boligfronten begynder godt for Michael Laudrup. Foto: AP
 

Bor i udlandet
Fodboldikonet har de senere år haft flere trænerjob i udlandet, og er i øjeblikket bosat i Qatar, hvor han er cheftræner for fodboldklubben Al-Rayyan. Han kommer dog ikke til at mangle tag over hovedet, når han er hjemme i Danmark.

Sammen med sin kone Siw ejer han en 172 kvadratmeter stor lejlighed på Strandgade på Christianshavn. De købte boligen som et projektbyggeri i 2013, men parret måtte tålmodigt vente, mens ejendommen blev bygget.

Prisen var 14,5 millioner kroner, og det har givet parret adgang til en af '…Københavns formentlig mest eksklusive og bedst beliggende boliger', som det blev beskrevet i den oprindelige annonce.

Flere Laudrup-salg i 2017
Michael Laudrup er ikke den eneste i den berømte fodboldfamilie, der har kunnet skrive under på en bolighandel i år.

Også Brian Laudrup og fruen Mette har nemlig solgt deres strandvejs-villa, der blot ligger et stenkast fra storebroderens på den nordsjællandske kyst.

Mest læste i flash!
Hent flere