Michèle Bellaiche: Derfor holdt jeg kæresten skjult

Den mangeårige tv-vært passer på med, hvad hun deler med offentligheden

- Vi har mødt hinanden gennem vores børn, som har kendt hinanden i mange år, siger værten om sin nye kæreste. Foto: Henrik Hildebrandt
- Vi har mødt hinanden gennem vores børn, som har kendt hinanden i mange år, siger værten om sin nye kæreste. Foto: Henrik Hildebrandt

'Go' aften Danmark'-værten Michèle Bellaiche delte søndag et romantisk foto fra Paris, hvor hun afslørede sin nye kæreste Kent Danielsen.

Billedet er taget på en hyggelig kærestetur til kærlighedens by, og det er intet tilfælde, at hun viser Kent Danielsen frem netop nu.

Se også: Kendt TV-vært befamlet af sikkerhedsvagter

Når man er kendt, er der unægteligt større interesse for ens privatliv end normalt. Derfor deler Michèle Bellaiche ikke hvad som helst med offentligheden.

- Det vigtigste er at styre slagets gang, fortæller hun til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det er vigtigt at finde ud af, hvad det er i forholdet - også i forhold til ens nærmeste. Det ville ikke være godt, hvis den slags informationer kom ud i offentligheden først.

Gennem børnene
Hun vil ikke fortælle præcist, hvor længe hun har kendt Kent Danielsen, der arbejder som global direktør i bioscience-virksomheden Chr. Hansen A/S, men forholdet er tilsyneladende solidt.

- Vi har mødt hinanden gennem vores børn, som har kendt hinanden i mange år, siger hun.

Bellaiche har to børn med eksmanden Henrik, som hun var gift med i 11 år. Parret blev skilt i 2011.

Se også: Tv-vært kærester med Lukas Grahams pianist

Det hører med
Michèle Bellaiche, der har en fransk far, har arbejdet hos TV 2 siden 1998. Her har hun både været nyhedsvært, vært på 'Station 2' og vært på 'Go' Aften Danmark'.

Se også: Michèle Bellaiche skal skilles

Med så mange år på skærmen er hun efterhånden også vant til, at folk er interesseret i hendes privatliv, men det har hun ikke noget problem med.

- Jeg synes generelt, at hvis man har for stort problem med det, skal man lave noget andet. Det hører med, siger hun.

Foto: Kristian Linnemann
Foto: Kristian Linnemann