Midt i Youtube-shitstorm: Nu kommer Anden med børnefilm

Komikeren Anders Matthesen laver endnu en animationsfilm - denne gang baseret på hans bog 'Ternet Ninja'

Jeg siger ikke, du ligner Super Mario uden overskæg... Se Matthesens hilsen til Fie Laursen her. (Video: Splay)

Anders Matthesen har været her, der og alle vegne siden lørdag, hvor han leverede et grovkornet indslag - en såkaldt 'roast' - til Youtube-stjernerne til prisshowet 'Guldtuben'.

Eller det vil sige... Det gjorde Matthesens karakter Jannik Rundholdt, og det har efterfølgende fået flere unge stjerner til at ytre sig om 'Anden' og hans humor - eller mangel på samme.

Anders Matthesen stak til Youtube-stjernerne til 'Guldtuben 2017' lørdag 9. september. Foto: Henning Hjort
Anders Matthesen stak til Youtube-stjernerne til 'Guldtuben 2017' lørdag 9. september. Foto: Henning Hjort
 

Du kan se hele indslaget i bunden af artiklen.

Danske kendte - 10. sep. 2017 - kl. 12:47 Går han over stregen? Forklædt Anders Matthesen sviner YouTubere

Og nu er Matthesen så endnu engang i vælten. I dag meddelte han nemlig, at han laver en ny animationsfilm på baggrund af hans bog 'Ternet Ninja', der kom på gaden sidste år.

I bogen følger man flere kendte Matthesen-karakterer i komikerens barndomsby Albertslund. Hovedpersonen er den 13-årige dreng Aske, der får en dødsensfarlig ninjadukke af sin onkel Steward. Ja, dén Steward...

- Normalt siger man jo, at man ikke skal bringe for mange budskaber samtidig, men vi havde altså en plan om, at nyheden om filmen skulle offentliggøres i dag. Jeg var ikke klar over, at det andet ville få så meget hype, siger Anden med et grin med henvisning til de mange skriverier om hans optræden lørdag.

- Nu må vi håbe, at det ikke drukner helt, tilføjer han til Ekstra Bladet.

- Omvendt kan det være, at du har fået kontakt til et helt nyt publikum? Nogen af Youtube-stjernerne påstod jo, at de ikke vidste, hvem du var.

- Nå... Nej, det tror jeg nu ikke. Jeg synes stadig, jeg hører, at ’ham med skægget var tarvelig’. Jeg tror ikke ligefrem, jeg vinder et nyt 'crowd', vurderer Matthesen, der allerede har lavet flere film, blandt andre animationsfilmen 'Terkel i kibe' fra 2004 og 'Sorte kugler' fra 2009.

- Det har længe været en stor drøm at lave endnu en animationsfilm, for jeg kan helt vildt godt lide at bringe børn og voksne sammen om noget. Nogen gange på børnenes præmisser som med 'Terkel i knibe' og andre gange på de voksnes som med 'Jul på Vesterbro', som der også var mange børn, der havde glæde af, forklarer han.

Matthesen har både skrevet manuskript til og er instruktør af filmen.

Anders Matthesen laver en ny animationsfilm 'Ternet Ninja' baseret på hans børnebog af samme navn. Foto: PR
Anders Matthesen laver en ny animationsfilm 'Ternet Ninja' baseret på hans børnebog af samme navn. Foto: PR
 

Anders Matthesen som Jannik Rundholdt. Foto: Henning Hjorth Danske kendte - 10. sep. 2017 - kl. 19:26 'Anden' grillede youtubere: Derfor svinede jeg dem til

I 'Terkel i knibe' lagde Anders Matthesen selv stemmer til alle karaktererne. Om det bliver det samme denne gang, har komikeren endnu ikke besluttet.

- Der er efterhånden almindelig at få kendte til at lægge stemmer til animationsfilm. Kunne man forestille sig, at en Youtube-stjerne fik en rolle i din nye film? For eksempel Fie Laursen?

- Er det en jobansøgning på vegne af Fie? Jeg er sikker på, at hun hellere vil lave noget mere relevant. Jeg er ikke en type, der spekulerer i den slags. Det her har jo ikke noget med filmen at gøre. Men Youtubere kommer jo mere og mere i vælten og med i 'Vild med dans', så det er da ikke fordi, at det ikke kunne ske...

Animationsfilmen 'Ternet Ninja' får premiere 25. december 2018.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen