Mie Moltke: Lai og jeg er på pause

Ægteparret holder fire måneders pause fra deres forhold

Det er uvist, om Lai og Mie finder sammen igen som par om fire måneder. (Fotomanipulation: SBS/Ekstra Bladet)
Det er uvist, om Lai og Mie finder sammen igen som par om fire måneder. (Fotomanipulation: SBS/Ekstra Bladet)

'Vild med dans'-danseren Mie Moltke og hendes mand, Lai Yde, har sat deres forhold på stand by.

- Jeg kan godt bekræfte det, men jeg ikke mere at sige, end det, der står i Billed Bladet, siger Mie Moltke til Ekstra Bladet.

Ugebladet kommer torsdag på gaden med en artikel, hvor Mie Moltke fortæller, at Lai Yde har lånt et kolonihavehus i fire måneder, og at parret i den periode har frihed til at gøre, hvad de vil.

- Hvorfor er det lige fire måneder?

- Det har vi bare besluttet, at det er sådan, det er, fortæller Mie Moltke til Ekstra Bladet.

Hun har ikke over for Ekstra Bladet yderligere kommentarer til, om de efter de fire måneder tager forholdet op til overvejelse, men henviser til Billed Bladet, hvor hun siger:

- Vi har sat hinanden helt fri, og derefter tager vi vores forhold op til revision. Måske skal vi bo sammen igen, måske skal vi være kærester, måske skal vi ikke. Vi vil ikke krampagtigt holde fast i noget, der i sidste ende dræber kærligheden.

Den 34-årige danser, som skal svinge sangeren James Sampson i årets 'Vild med dans' har sønnen Mio på tre år sammen.

Parret fandt sammen i 2007, da de dansede sammen i det populære TV2-program. Mio kom til i december 2011 - samme år som de blev gift.

I januar var Mie og Lai i mediernes søgelys, da de lavede tv-programserien 'Sex, Lai og Mie'. Her fortalte parret om deres kærlighed og sexliv.

Se også: Lai Yde i sexprogram: Jeg har en hestepik

Programmet fik ikke den store seerbevågenhed, men det gjorde optakten til programmet.

Ekstra Bladet bragte nemlig en artikel baseret på et tv-klip, hvor Mie Moltke ordret blev citeret for at fortælle, hvordan hun havde udviklet sig fra genert og hæmmet dansepige til tantradyrkende swingerpige - og hvordan livet for Lai havde taget en drejning fra hæmningsløs vildbasse, konstant på jagt efter sex med skiftende partnere, til familiefar for parrets søn, Mio.

Se også: Mie Moltke: Jeg har sex med andre end min mand

Tv-klippet lå på tv-stationen SBS' pressesite til fri afbenyttelse for den danske presse og var blevet fremsendt til Ekstra Bladets redaktion.

Men uheldigvis viste det sig, at Lai Yde og Mie Moltke ikke var blevet informeret af SBS og BLU, der var produktionsselskabet bag programserien, om, at klippet var blevet distribueret. Parret var af den opfattelse, at det var til internt brug.

Se også: Lai og Mie raser på Facebook: Sex-klip var til internt brug

Det fik dengang Mie Moltke og Lai Yde til at rette en heftig kritik mod Ekstra Bladet, skønt BLU og SBS påtog sig den fulde skyld for miseren.

'Vi er utroligt kede af situationen og forstår godt Lai og Mies frustration. Det er imidlertid BLU, som har begået fejlen og ikke Ekstra Bladet, som blot har bragt en historie baseret på nogle teaserklip, som kun var beregnet til intern brug. Det var en fejl, at disse klip overhovedet blev lagt ud, og det beror på en redaktionel misforståelse på BLU', skrev Anne Brostrøm Storgaard, der er direktør for BLU, dengang i en mail til Ekstra Bladet.

Se også: Impotente seertal til Lai og Mies sexshow