Mikkel Kesslers lille søn indlagt i Thailand

Hele familien Kessler blev syge under ferien i Thailand, og lille 3-årige Romeo blev indlagt på et hospital i byen Hua Hin

Mikkel Kessler med sin kone Lea og deres lille søn Romeo for ca. tre år siden, da han blev født. (Foto: Privatfoto/Ekstra Bladet)
Mikkel Kessler med sin kone Lea og deres lille søn Romeo for ca. tre år siden, da han blev født. (Foto: Privatfoto/Ekstra Bladet)

Det er ikke altid, at drømmeferien går ligesom man har håbet. Det måtte Danmarks mest kendte bokser Mikkel Kesslers lille familie sande, da de for nylig rejste på ferie til Thailand.

Mikkel Kesslers smukke kone Lia Hvidt har berettet om den dramatiske rejse, hvor hele familien pludselig lå underdrejet med influenza under fremmede himmelstrøg i Thailand. Sygdommen udviklede sig oven i købet så alvorligt, at deres lille søn Romeo måtte indlægges på et hospital i byen Hua Hin.

- Vi er hjemme i kolde Danmark igen, men aldrig før har det været så rart at komme hjem. Som fortalt i mit tidligere indlæg, så har vi døjet med sygdom lige siden feriens start, skriver Lea Hvidt på sin blog og fortsætter:

- Mikkel havde redet sig en influenza inden afrejse, som jeg tog på mig i flyet på vej derned, og efter 2 dage ramte det på skift og 'on and off' Romeo og Rosa-Lia. Det endte så grelt, at Romeo til sidst blev indlagt på hospitalet i Hua Hin. Jeg kan huske hver en detalje, for det var frygteligt, men jeg vil spare jer for dem og for en lang roman. Det var ikke spændende for nogen af os, men han fik en behandling, som gjorde ham bedre, og det er jo det vigtigste. MEN, at se sit lille barn i hænderne på fremmede folk, når han ikke er på toppen, det var forfærdeligt!

- Når det så er sagt, så var det en god behandling vi fik, og hvor er man heldig at have mulighed for hjælp og behandling, selvom man er i et fremmet land. Vi har selvfølgelig en rejseforsikring, og den fik vi for første gang brug for denne gang, og det er vi mere end glade for at have, for et døgn på et hospital, er (åbenbart) dyrere end en ferie for to. Halleluja. Så HUSK ALTID rejseforsikring, når i forlader Danmark og vores velfærdssamfund. Man ved aldrig hvad man har i vente!

- Og så skal vi da også lige prise os lykkelige for at mine forældre var med på denne rejse. For da vi hastede til hospitalet blev de i huset med lille Rosa-Lia, som heller ikke var helt fit for fight. Det var godt for alle, specielt da lægen sagde på hospitalet, at hun ikke måtte være der, da vi fandt ud af at Romeo skulle indlægges. Forestil jer lige at en af os var nødt til at gå fra hospitalet, når Romeo havde det som han havde. ÅH NEJ, det havde knust mit hjerte.

Læs hele Lea Hvidts blog her og se flere billeder

Skærm

Mest læste i flash!
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere