Monetz' hund fik kræft

Michael og Maria Donna var i sorg

Monetz' hund er nu i behandling for kræftsygdommen. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen).
Monetz' hund er nu i behandling for kræftsygdommen. (Arkivfoto: Jakob Jørgensen).

Michael Monetz og hans kone, Maria Donna, var i sorg forleden, da dyrlægen meddelte dem, at deres hund Goliath havde kræft.

'Det gør så ondt i mit hjerte! Han har været den bedste hund i 10 år man kan ønske sig! Elsker dig Goliath og kommer til at savne dig for altid når du ikke er her mere! Din mor Maria', lød det fra Maria Donna på Facebook.

Et par dage senere vendte humøret dog tilbage for fuld skrue.

(Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 3. apr. 2015 - kl. 08:25 Monetz og Maria giftes - for sjette gang

' Den bedste nyhed! Vores lille Goliath har fået piller weekenden over, og hans lymfekirtler er begyndt at ikke være så hævede! Han fik jo konstateret kræft i fredags, og vi troede og fik af vide, at vi nok skulle sige farvel! Pillerne virker så godt på ham og gør ham smertefri, så vores kære dyrlæge Poulsen har sagt, at vi nok kan regne med, når pillerne virker, at vi har ham forhåbentlig længe endnu.'

Overfor Ekstra Bladet uddyber Michael Monetz glæden ved at have fået hunden tilbage.

Danske kendte - 2. apr. 2015 - kl. 08:23 Monetz: Trækker Sandberg-brille tilbage

- Dyrlægen sagde, vi skulle bruge weekenden til at sige farvel til ham. Jeg bad om, at han fik smertestillende og pludselig kom han med sin bold og ville lege fra at virke træt og døende. Nu får han en pille om dagen og han opfører sig som en hvalp, siger Monetz.

Han er glad for, at han bad om pillerne.

- Havde jeg lyttet til dyrlægen, var han blevet aflivet om fredagen . Så vi er de lykkeligste i verden og han har aldrig fået så mange godbidder.