Morten Jensen er død

Morten Jensen, kendt fra TV2's populære tv-program 'Er jeg da helt gak, mor', er afgået ved døden

Klub Svanen i Ringsted, hvor Morten Jensen brugte mange af sine timer har bekræftet på Facebook. Få seneste nyt her

Den ene halvdel af det meget populære tv-program 'Er jeg da helt gak, mor' er afgået ved død. Morten Jensen blev 41 år gammel.

Det erfarer Ekstra Bladet.

Klub Svanen i Ringsted, hvor Morten Jensen brugte mange af sine timer har bekræftet på Facebook, at Morten Jensen er død efter længere tids op- og nedture med sygdom.

Nick Horup har også bekræftet dødsfaldet over for TV2.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Klub Svanen og Regnbuen, hvor Morten arbejdede inden sin død, men de ønsker ikke at udtalte sig yderligere. De henviser til familien.

Morten Jensen stjal de fleste danskeres hjerter i 1991, hvor han sammen med sin bedste ven, Peter Palland, lavede løjer i TV2-programmet med Nick Horup som vært.

Her fik danskerne et unikt indblik i de to 14-årige charmetroldes op- og nedture, hvor perler som 'det falske sted', 'Rip, Rap, Rasmussen' og de legendariske besøg hos Martin Jørgensen, Jon Dahl Tomasson, Thomas Helveg og Jesper Grønkjær for altid vil blive husket.

Peter Palland har kendt Morten Jensen, siden han var ni måneder gammel. Også den 12-årige pige Anna Ahleson deltog i programmet på TV2.

I forbindelse med programmet 25 års jubilæum i 2016 fortalte Morten Jensen, hvordan han arbejdede som dj og vært på Regnbuens interne radiostation.

Peter Palland arbejder fortsat i buffeten og i opvasken samme sted.

Se endnu flere billeder af den glade dreng sammen med sin gode ven herunder:

Foto: All Over Press/Lars H. Laursen
Foto: All Over Press/Lars H. Laursen

Per Rasmussen/POLFOTO
Per Rasmussen/POLFOTO

(Per Rasmussen/POLFOTO)
(Per Rasmussen/POLFOTO)

Foto: TV2
Foto: TV2

 

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.