Morten Resen trækker stikket: Det er angstprovokerende

Morten Resen slukker vækkeuret for at sove længe med sine børn. Og så skal han finde ud af, hvad fremtiden skal bringe

- Det er lige på grænsen mellem at være en fed beslutning og virkelig virkelig dumt!

Sådan siger tv-værten Morten Resen, der efter ni år som vært på 'Go' Morgen Danmark' har sagt sit job op uden at ane, hvad fremtiden skal bringe.

Morten Resen trækker stikket til vækkeuret og vil bruge mere tid på sin familie. (Foto: Polfoto) Danske kendte - 20. jan. 2016 - kl. 10:22 Derfor stopper Morten Resen på 'Go' Morgen Danmark'

For godt et år siden tog hans kone samme vilde spring, så nu er familien for alvor på gyngede grund. Men det lader ikke til at skræmme den populære tv-vært.

I dag driver Marlene Resen firmaet Mambeno, der laver madplaner til børnefamilier, der er lige så fortravlede som familien Resen.

- Det er da lidt angstprovokerende, at vi begge har sagt vores gode jobs op, men så må vi spise lidt flere rester eller invitere os selv på mad rundt omkring. Jeg har haft det fedeste job på 'Go' Morgen Danmark' og jeg gider ikke at tage det næstfedeste bare for at få en god hyre, siger Morten Resen, der vil bruge den kommende tid på at finde ud af, hvad fremtiden skal bringe.

Michael Robak har skrevet bogen 'Hele byen ved det'. (Foto: Linda Johansen) Danske kendte - 20. jan. 2016 - kl. 11:06 Cecilie Frøkjærs kæreste overtager Resens job

Lige nu har han ingen færdigformede planer.

-  Jeg har 100 år tilbage af mit arbejdsliv, så jeg skal nok finde på noget. Jeg kan mærke, at det skal være noget helt andet, end jeg har lavet før, siger tv-værten og uddyber.

-  Jeg tror, at jeg kommer til at være selvstændig på en eller anden måde. Jeg skal ikke være ansat af nogen fast igen. Og jeg har da nogle småideer, som jeg håber, at jeg kan gøre til virkelighed nu, siger Morten Resen der fortsat vil være en del af TV 2s-værtskorps.

-  Så hvis der kommer nogle spændende projekter der, vil jeg da klart overveje det, siger Resen, der må siges at være en ret stabil arbejdskraft.

- Jeg har arbejdet heftigt, siden jeg var 19 år. Først otte år på ’Go’ Morgen P3’ og så ni år på 'Go'Morgen Danmark'. Jeg har kun haft en sygedag de seneste ni år – til gengæld har jeg ikke haft det der sabbatår, hvor man tager på højskole eller sådan noget. Den pause tager jeg nu.