Natklub: Vores fest kræver stoffer

Natklubben Jupiter Club holder fredag et event, hvor festen ifølge facebook-indbydelsen kræver indtagelse af stoffer

Billedet bliver brugt til aftenens event på Jupiter Club. (FOTO: Screenshot fra Facebook)
Billedet bliver brugt til aftenens event på Jupiter Club. (FOTO: Screenshot fra Facebook)

Skal du med til festen fredag aften, eller har du tidligere støt på indtagelse af stoffer på Jupiter Club? Så vil vi gerne høre fra dig. Send os en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

Jupiter Club i København holder et event fredag aften, hvor sloganet til festen, ifølge billedet på eventet, lyder:

- Fester kræver minimum tre ting - dig, alkohol og stoffer.

Medejer af Jupiter Club Anthon Louis Madsen ser det ikke som et problem og forklarer, hvorfor de vælger et promovere festen med sådan et slogan.

- Det er et billede, vi har valgt, fordi det er flot. Vi opfordrer ikke folk til at tage stoffer, og jeg tror godt, at dem, der ser det, ved, at stoffer ikke er en del af festen, siger Anthon Louis Madsen til Ekstra Bladet.

Slår heller ikke hinanden ihjel
Jupiter Club afviser, at festen kræver indtagelse af narkotika, og medejeren fortæller, at det ikke er noget, deres gæster tager så alvorligt.

- Hvis vi laver et event, hvor der står, at folk skal slå hinanden ihjel til festen, så gør de jo heller ikke det. Gæsterne kan godt tænke selv, siger medejeren af Jupiter Club.

Sidste weekend var der bokse-event på natklubben, hvor tv-vært Mattias Hundebøll var en del af arrangementet. Der ligger nu billeder af ham på Jupiter Clubs facebook-side, men han tager afstand til aftenens event, der ved første øjekast kræver indtagelse af narkotika.

Tv-vært vil ikke forbindes med eventet

- Jeg har kun været på stedet én gang før, og det var sidste weekend, så jeg vil ikke sættes i forbindelse med det event, der kører i aften, siger Mattias Hundebøll til Ekstra Bladet.

Mattias Hundebøll, der er vært på TV2-programmet 'Sæt pris på dit hjem', blev hyret til et job på Jupiter Club. På Jupiter Clubs facebook-side ligger to opslag øverst. Ét med Mattias Hundebøll fra sidste weekend, og ét med aftenens event.

- Der er ingen kobling mellem de to opslag, men jeg synes ikke, det er særlig fedt, hvis nogle laver den kobling, siger Mattias Hundebøll.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere