Nettet gør tykt grin med Fie Laursens ærlighed

Fie Laursens video 'Min Ærlighed' har medført adskillige parodivideoer. Se dem herunder

Se Casper Harding tage pis på Fie Laursens 'Min Ærlighed'-video her. (Youtube/SpørgCasper)

Det vakte stor opmærksomhed, da bloggeren og reality-deltageren Fie Laursens stod frem i en video og erkendte, at hendes offentlige person var én, hun havde skabt med det formål at opnå penge og berømmelse.

Det er dog ikke kun brugere af sociale medier, der har reageret på videoen. Flere danske bloggere og Youtube-profiler har nemlig lavet videoer, hvor de gør tykt grin med Fies indrømmelser.

Både Youtube-stjernen Casper Harding og realitystjernen Gustav Salinas har lavet deres egne parodivideoer. Begge er personlige venner med Fie Laursen, men hvor hovedpersonen selv ser førstnævnte som en kærlig spøg, kom Gustavs video som et chok, oplyser hun til Ekstra Bladet i en SMS. Se Gustavs video herunder:

Pludselig fik Gustav behov for at erkende at hans rigtige navn er 'Ahmed', og at han slet ikke er homoseksuel. Det var bare spil for galleriet, påstår han i denne parodi-video.

'Jeg var venner med ham og forstår ikke at han pludselig går imod mig', skriver Fie Laursen blandt andet i SMS'en, men sådan skulle videoen bestemt ikke opfattes, fortæller Gustav Salinas til Ekstra Bladet.

- Der er intet ondt i det. Jeg troede hun ville blive glad, lyder det fra Gustav, som faktisk 'beundrer at hun kan gøre det'.

- Jeg kender ingen med hendes fantasi, hun er jo pissesjov og siger nogle vilde ting. Hun er virkelig god til PR.

- Hun kommer jo med en ny historie hver uge, og det tager jeg lidt pis på. Hun må kunne klare at få igen, lyder det fra realitystjernen.

Den danske youtube-profil 'Lokkeand' gik skridtet videre og lavede et drukspil ud af 'Min Ærlighed'-videoen, hvor det ganske enkelt går ud på at drikke et shot, hver gang ordet 'penge' bliver nævnt. Se videoen herunder.

'Jeg føler ikke at manden i videoen er ond ved mig, han siger jo ikke noget dårligt om mig. Folk har dog travlt med at jeg siger ordet penge meget, men det er jo det videoen handler om', lyder reaktionen på 'Drukspillet Fie Laursen' fra Fie selv.

Selvom Fie Laursen ikke er ubetinget begejstret for alle videoerne, har hun dog en hvis forståelse for hvorfor de bliver lavet alligevel.

'Jeg har blandede meninger om de videoer, synes ikke det er rart at folk laver grin med mine følelser for at de kan blive set og hørt, for i sidste ende er det jo derfor. Men igen, jeg har selv været led på andres bekostninger for at få rampelyset, som de gør nu. Jeg har ikke had i min krop og vil bare fokusere på de gode ting i livet :)', skriver Fie Laursen til Ekstra Bladet.

Se Fie Laursens erkendelser, der startede det hele, lige her.

Danske kendte - 22. maj. 2016 - kl. 09:07 Grædende Fie Laursen: Mit liv er en løgn  

Danske kendte - 23. maj. 2016 - kl. 20:48 Fie Laursen skabte en fiktiv person: Det har jeg løjet om