Nicki Bille i voldsom trafikulykke

Den tidligere fodboldspiller var involveret i en alvorlig ulykke onsdag aften

Nicki Bille var onsdag involveret i et færdselsuheld på Øresundsmotorvejen. Video: Steven Knap / Byrd

Nicki Bille var onsdag aften klokken 18.30 involveret i en ulykke på Amagermotorvejen, der sendte fem personer på hospitalet.

- Det så voldsomt ud, og motorvejen var spærret i tre kvarter. Jeg kan sige, at i alt fem personer er kørt på Hvidovre Hospital med lettere skader, lød det fra vagtchef Jesper Frandsen fra Københavns Politi til Ekstra Bladet i aftes.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var det den 31-årige Nicki Bille selv, der førte bilen - en blå Mercedes 300 - der, efter alt at dømme, kørte ind i en bil, der holdt for rødt i lyskrydset ved sammenfletningen ved Amagermotorvejen og Centrumforbindelsen.

Yderligere to biler var involveret i ulykken.

 

Efterfølgende blev en 31-årig mand anholdt i forbindelse med ulykken, oplyser Københavns Politi i dag til Ekstra Bladet.

Vedkommende er siden blevet løsladt, og politiet kan ikke oplyse, hvorfor han blev anholdt.

Sagen efterforskes som et færdselsuheld.

Ekstra Bladet har gentagne gange forsøgt at få en kommentar fra Nicki Bille - indtil videre uden held. Det har heller ikke været muligt at få en kommentar fra hans advokat, der ikke har kunnet få kontakt til sin klient. Han oplyser, at han ikke er orienteret om sagen.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Dansk fodbold Truet af Bille: - Jeg troede, jeg skulle dø

Dømt i retten
Den tidligere fodboldspiller har været igennem en turbulent tid på det seneste.

I april blev han i Københavns Byret idømt fire måneders ubetinget fængsel for at have truet en cyklist med en luftpistol, vold mod en dørmand, trusler mod en sygeplejerske og besiddelse af kokain.

Nicki Bille i retten. Foto: Rasmus Flindt Pedersen
Nicki Bille i retten. Foto: Rasmus Flindt Pedersen

Nicki Bille foran retten. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Dansk fodbold Nicki Bille dømt: Her er dommen

Ud over fængselsstraffen blev Nicki Bille dømt til at betale sagens omkostninger samt erstatning til både dørmanden og sygeplejersken.

Nicki Bille og hans forsvarer valgte efter kort betænkningstid at anke sagens forhold fire og fem, der omhandler vold mod dørmanden og truslen mod sygeplejersken. Da dommen er på under seks måneders fængsel, er det sandsynligt, at Bille kommer til at afsone med fodlænke.

Skudt i juleferien
Kort efter jul blev han skudt med et haglgevær i sit hjem i Sluseholmen i København. Her blev han hårdt kvæstet og ramt af skud i den ene arm.

- Alt, jeg foretager mig, minder mig om det. Det er pisse irriterende. Det har ødelagt meget af mit liv. Det må jeg indrømme, men jeg er positiv og glad, og jeg ser fremad. Jeg har altid været en fighter, sagde Nicki Bille i slutningen af maj.

Her viste han også sin arm frem, som efterhånden er helet efter skudepisoden.

Nicki Billes sårede arm. Foto: Per Lange
Nicki Billes sårede arm. Foto: Per Lange

Trods den seneste tids skandaler har Bille, der har en fortid hos klubber over hele Europa såsom Reggina, Villarreal, Rosenborg, Evian og Lech Poznan, ikke helt opgivet drømmen om at spille fodbold.

Han har opgivet at spille i Danmark, men han har forsøgt sig på mere eksotiske breddegrader.

- Det bliver nok nogle alternative lande. Jeg har snakket meget med klubber i Thailand. Det kunne jeg godt finde på at prøve, lød det fra Bille, da Ekstra Bladet mødte ham i maj.

Nicki Bille var akkompagneret af realitydeltager Julie Melsen, som han ser ud til at have et godt øje til. Foto: Per Lange Danske kendte Bille efter skyderi: Det har ødelagt meget