Nicki Bille om Lykke May: 'Hun var ikke god for mig'

Nicki Bille har i et interview med BT taget bladet fra munden for første gang siden bruddet med model-kæresten

Det tidligere så forelskede par, Lykke May og Nicki Bille. (Foto: Privat)
Det tidligere så forelskede par, Lykke May og Nicki Bille. (Foto: Privat)

Der har ikke været meget lyd fra den kontroversielle angriber Nicki Bille, siden han og ekskæresten Lykke May gik fra hinanden.

Nu har den tidligere Esbjerg-spiller dog taget bladet fra munden i et interview med BT, hvor han fortæller, at bruddet med model-kæresten sendte ham helt ud i grøften.

- Jeg har haft en periode, hvor jeg har været rigtig ked af det og ikke været glad. Jeg blev faktisk ramt af en depression, da Lykke May og jeg gik fra hinanden, og det var bestemt hårdt for mig at miste hendes søn, som jeg så som min egen, siger han til BT.

Nicki Bille og Lykke May danner ikke længere par. (Foto: Anthon Unger) Esbjerg Nicki Bille og Lykke May går fra hinanden

Bruddet er det bedste, der er sket
Den farverige fodboldspiller understreger dog samtidig, at han er kommet over det hårde brud og fortæller, at han efterfølgende er blevet klar over, at Lykke May ikke var 'god' for ham:

- Det bedste, der er sket for mig, er, at Lykke og jeg ikke er sammen. Det er det virkelig. Hun var ikke god for mig. Nu er jeg alene og kan fokusere udelukkende på fodbold.

Esbjerg Bille forlader Esbjerg: 'Nicki vanskelig at integrere'

Lykke May flyttede i sommer med Nicki Bille til den jyske vestkyst, da Nicki Bille skiftede fra franske Evian til Esbjerg, og kærligheden lyste da også ud af øjnene på det forelskede par.

Det kom blandt andet til syne, da parret stillede op til dobbeltinterview for at give seerne på TV3 Sport et indblik i deres forhold og det nye liv i Jylland.

Efterfølgende mødte parret og især Lykke May massiv kritik for indslaget, som du kan se herunder:

Lykke May bliver gjort til grin på nettet efter sin deltagelse i indslaget på TV3 Sport med fodbold-kæresten Nicki Bille. (Foto: Anthon Unger) Danske kendte Efter Bille-udsendelse: Lykke May til grin på nettet

Er bedst uden en kæreste
I november meddelte kendisparret dog, at forholdet var slut.

- Lykke og jeg er blevet enige om at gå hver til sit. Jeg ønsker ikke at gå i yderligere detaljer og håber også, at I vil respektere dette, skrev Nicki Bille på sin Facebook dengang.

I onsdags sluttede Nicki Billes kærlighedsforhold med sin jyske klub også, da Esbjerg kunne berette, at samarbejdet mellem dem og den kontroversielle angriber er slut, og at Nicki Bille fortsætter sin fodboldkarriere i det polske hos mesterholdet Lech Poznan.

En TV-udsendelse på TV3 Sport om Nicki Bille har skabt kæmpe debat på Twitter. Kanalen svines til for at lade Bille fortælle om, hvor godt et menneske han er blevet. (Foto: Christer Holte) Superligaen Seere går amok: Sviner Bille-udsendelse

  Nicki Bille og Lykke May deler vandene. Både på Twitter og i Esbjerg. (Foto: Anthon Unger) Esbjerg Redaktør forsvarer omstridt Bille-indslag: En vigtig historie

I april 2015 mens Nicki Bille og Lykke May stadig var sammen, blev fodboldspilleren anholdt efter en våd bytur i det indre København. Se den dramatiske video her. (Video: Privatoptagelser)