Nikita: Min mor ER glad for Oliver

Bloggerbabens mor var dog ikke begejstret fra starten

Se Nikita og Oliver snave til premieren på tv-serien 'Vinyl' (Video Henning Hjorth)

Der lød ikke vilde jubelskrig hjemme hos mor-Klæstrup på Lolland, da hendes datter Nikita afslørede, at hun skulle på date med Oliver Bjerrehuus.

- Min mors første reaktion var: 'Ad, nej! Ikke det svin.' Hun kender ham kun fra medierne, så hun syntes ikke, det var en god idé, at jeg skulle være sammen med ham, siger den unge bloggerbabe til metroXpress.

Oliver Bjerrehuus glemmer aldrig en date i Paris, hvor han tissede i bukserne.(foto: Polfoto) Danske kendte Oliver: Jeg tissede i bukserne på en date

Sidste uge afslørede hun og Oliver, at de efter blot få ugers dating nu kalder sig kærester. Og heldigvis for alle parter har svigermor-Klæstrup allerede skiftet mening om sin datters udvalgte.

Nikita Klæstrup og Oliver Bjerrehuus: Ja, vi er kærester.(Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Oliver og Nikita: Ja vi er kærester

- Nu kender hun ham jo fra, hvad jeg fortæller om ham, og hun kan se, hvor glad jeg er for ham. Min mor er glad for dem, dem der gør mig glade, og det gør Oliver. Så svigermor er altså glad, skriver Nikita Klæstrup på sin blog.

Suzanne Bjerrehuus har tidligere udtalt sig i positive vendinger om Nikita til Ekstra Bladet.

Oliver Bjerrehuus kastede sig med glubende appetit over sin nye kæreste Nikita Klæstrup på den røde løber her til aften.(Foto: Henning Hjorth) Danske kendte Vildt og voldsomt kysseri på den røde løber

- Jeg synes, at Nikita Klæstrup er sød. Jeg har jo interviewet hende på et tidspunkt. Jeg har kun det bedste indtryk af hende. Jeg synes, at hun er yndig. Og hendes krop er gudesmuk.

Danske kendte Paradise-Nikita afslører: Havde hun sex på hotellet?