Nissepigens mareridt: Hvem har stjålet min darling?

Bilen har været i hendes varetægt i 20 år

Christiane viser bilen frem, da den stadig stod glad på sin plads. Foto: AP
Christiane viser bilen frem, da den stadig stod glad på sin plads. Foto: AP

Der mødte julekalender-nissen Kandis et trist syn, da hun i weekenden kiggede ud på vejen på Frederiksberg, hvor hun bor.

Igennem 20 år er Christiane Bjørg Nielsen, som hun virkelig hedder, blevet mødt af synet af sin elskede Volvo 121 fra 1970, men nu er bilen blevet stjålet, og det er hun godt og grundigt træt af.

- Min store frygt er, at den er fragtet ud af landet, men jeg håber, det er drengestreger, og den stadig kan findes et eller andet sted. Det var frygteligt at opdage, siger Christiane Bjørg Nielsen, da Ekstra Bladet fanger hende på telefonen.

 

Den 50-årige skuespiller fortalte selv om biltyveriet søndag, hvor hun delte billeder af bilen og bad folk kigge efter den. Hendes status er i skrivende stund delt af 1.300 mennesker, og det glæder skuespilleren, for det er ikke en hvilken som helst bil.

- Det er en veteranbil, som jeg købte lige, da jeg havde fået kørekort. Jeg ville gerne have en speciel bil, og jeg synes, den er skide flot. Jeg elsker den, og når jeg kører rundt i byen, vil turister altid tage billeder af den, siger hun.

Christiane Bjørg Nielsen som Kandis og Jan Linnebjerg som Pyrus i 'Alletiders Julemand'. Foto: Søren Hartvig/TV 2
Christiane Bjørg Nielsen som Kandis og Jan Linnebjerg som Pyrus i 'Alletiders Julemand'. Foto: Søren Hartvig/TV 2
 

- Med de mange delinger in mente, har du så fået nogle brugbare tips?
- Nej, det har jeg ikke. Nogle har leget smådetektiver, men jeg har ikke fået noget brugbart endnu. Jeg er meget rørt af de mange tilkendegivelser, jeg har fået. Jeg har også selv kørt rundt i byen og kigget, da den jo skiller sig ret meget ud, men uden held. Den har været en del af mit liv i så mange år, så jeg håber virkelig, at den bliver fundet, siger Christiane Bjørg Nielsen, der er ligeglad med, at det er en gammel bil.

- Den har kørt mig op til mit hus i Sverige mange gange, og jeg har lært mange sjove Falck-mænd at kende, fordi den er gået i stå. Den er min darling, siger hun.

 

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere