Nøgen Søs Fenger afsløret af radiostation

Sangerindens ungdomsbilleder lagt på nettet af Iben Maria Zeuthen fra Radio 24syv

Søs Fenger i sine unge dage, da hun stillede op for en billedhugger. (Privatfoto).
Søs Fenger i sine unge dage, da hun stillede op for en billedhugger. (Privatfoto).

28 år efter at sangerinden Søs Fenger smed kludene under en tur til Italien, bliver de pikante billeder af seancen nu afsløret.

Det er Radio 24syv-værten Iben Maria Zeuthen, der for nogle få minutter siden smed to nøgenbilleder af Søs Fenger på sin officielle side på Facebook, hvor sangerinden viser alt frem.

Søs Fenger var for nylig gæst i Iben Maria Zeuthens 'Det næste Kapitel', der går ud på, at værten mødes med en aktuel person til en times snak. Ugen efter mødes de igen for at tale om alt det, der skulle have været sagt i første kapitel.

Og her kom Søs Fenger selv ind på nøgenbilledet, som hun beskrev i radioen.

Her til aften genoptog de samtalen og Iben Maria Zeuthen benyttede sig af chancen til at lægge billederne på Facebook.

I programmet taler Søs Fenger gerne om billederne fra hendes ungdom.

Se også: Falleret Søs Fenger i megaflop

- Hov, der er et nøgenbillede. Der har været en vandskade, så det ene hjørne er skallet af, men man kan tydeligt se en ung kvinde. Det er fra '88, så jeg er 27 år på det billede. Og det er et billede, som blev taget nede i Italien hos en billedhugger, der hedder Jens Flemming Sørensen, som jeg var model for, siger hun.

Når billederne bringes op, skyldes det, at de for nylig kom ind i hendes liv igen.

- Jeg viste det til en kæreste her for noget tid siden. Så sagde han: 'Gud', for jeg står og drikker øl, mens jeg har fødderne nede i noget plastic og skal til at pakkes ind i noget gips og jeg var ret nervøs, så jeg fik en øl. Så sagde jeg: 'Gud, hvor er det egentlig langt ude, det der'. Så sagde han: 'Jeg synes, det det er en kvinde, der lever livet'. Og det synes jeg, var så sejt sagt, for jeg havde egentlig ikke tænkt over det på den måde. Jeg tænkte bare, at det var en ting, jeg gerne ville prøve; at være model for en billedhugger. Og det var da en stor ære for mig. Det havde jeg aldrig prøvet og ville gerne. Og så blev jeg pakket ind i gips. Så havde man prøvet det, siger Søs Fenger i 'Det næste Kapitel'.

Se også: Søs Fenger vil op på Hübbes skød

Det var ikke Fengers egen ide at smide kludene oprindeligt.

- Det var billedhuggerens kæreste, som var en veninde, som jeg havde mødt sammen med ham til en fest. Så havde han set mig og så tænkte han, at den der krop kunne han godt tænke sig at lave en afstøbning af. Og så blev det til nogle bronzestatuer.

- Hvordan var det at stå der?, vil Iben Maria Zeuthen vide.

- Det var uhyggeligt, fordi gips bliver jo varmt, når det hærder. Det var sgu lidt klaustrofobisk. Vi lavede også en afstøbning, hvor det var næsten hele kroppen, lige undtagen trekanten, om jeg så må sige. Så man skulle virkelig bevare roen og bare finde sit indre zen. Lige i starten var jeg genert og så blev han lidt sur på mig og det syntes jeg, var strengt. Så skændtes vi lidt og så blev vi venner igen.

Billedet skal ifølge Ekstra Bladets oplysninger bruges i en selvbiografi, som Søs arbejder på.

Du kan høre programmet med Søs Fenger i en podcast, som du kan hente her.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen