Noller har fået foretaget en hjerteoperation

Niels 'Noller' Olsen fra 'Olsen Brødrene' kan tidligst udskrives om to uger og skal have ro i hele september måned efter hjerte-operationen

Brødrene Olsen har altid holdt sammen i tykt og tyndt. Nu har den 61-årige Niels 'Noller' Olsen netop fået foretaget en alvorlig hjerteoperation.(Foto: Henning Hjorth)
Brødrene Olsen har altid holdt sammen i tykt og tyndt. Nu har den 61-årige Niels 'Noller' Olsen netop fået foretaget en alvorlig hjerteoperation.(Foto: Henning Hjorth)

- Noller er netop nu indlagt på et hospital, hvor han har fået foretaget en hjerte-operation. Operationen er heldigvis forløbet godt, men Noller skal fortsat være indlagt i et par uger, og derefter skal han restituere sig i hele september måned, fortæller Olsen Brødrenes manager Steen Wittrock til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Der er tale om en hjerte-operation. Noller har fået indopereret en ny hjerteklap. Det taler for sig selv. Det er jo alvorligt. Og det er ikke spor sjovt.

- Men Noller er allerede nu ved godt mod efter operationen. Jeg besøgte ham på hospitalet i går. Og det går fremad. Og det er hans familie meget glade for.

Jørgen er ked af det
Hvad har storebror Jørgen sagt til det?

- Jørgen har selvfølgelig været bekymret og meget ked af det på sin brors vegne. Men det er samtidigt en glæde for både Jørgen og os andre, at han efter operationen angiveligt vil få det meget bedre. Og man vil aldrig vide, hvad det faktisk kunne være endt med, hvis Noller ikke var blevet opereret.

Se også: Ikke fine nok til DR – BBC vil gerne have dem

Træthed og hjerteflimmer
Hvordan fandt Noller ud af, at han måske havde problemer med hjertet?

- Han var i en længere periode træt, og så fik han indimellem noget hjerteflimmer. Det sker jo engang i mellem for folk, og denne gang var det Nollers tur.

- Og jeg kan da oplyse, at han er en sej gut. I går var han oppe at gå 100 meter. Det var noget, vi alle blev meget glade for.

Se også: Noller fik stress: Glemte ordene

(artiklen fortsætter under billedet)

Noller og Jørgen Olsen - de berømte Olsen Brødrene kan i år fejre 50 års jubilæum efter en glorværdig karrierre.(Foto: Mogens Flindt)
Noller og Jørgen Olsen - de berømte Olsen Brødrene kan i år fejre 50 års jubilæum efter en glorværdig karrierre.(Foto: Mogens Flindt)
 

Jørgen går solo i sygdomsperioden
Nollers hjerte-operation betyder, at hans 65-årige storebror Jørgen Olsen er nødt til at gå solo i den kommende tid. Det drejer sig blandt andet om et 50 års fødselsdagsarrangement den 28. august for Albertslund Centrum, hvor Jørgen Olsen vil møde op og synge alene. Brødrene Olsen, der nu kun bliver repræsenteret med Jørgen, er hovednavnet ved arrangementet, hvor Wafande, Kat Stephie og Funky Frisk også skal spille.

- Vi har også et arrangement i Sorø næste lørdag. Her vil Jørgen også møde alene op, hvis dem der har hyret Olsen Brødrene, er interesseret i den løsning. Men vi regner med, at Noller er parat igen til sin første koncert efter sygdommen, når Olsen Brødrene den 1. oktober skal optræde i Viborg, fortæller Steen Wittrock.

Se også: TV: Flyvende Olsen-brødre: Sang i vilden sky

50 år med Brødrene Olsen
Brødrene Olsen kan i øvrigt i år fejre deres 50 års jubilæum. Det er nemlig 50 år siden at Brødrene Olsen spillede som opvarmning til The Kinks i KB Hallen. Dengang var de blot 11 og 15 år. Siden er det blevet til en lang karriere med masser af succes. Gruppen har solgt 700.000 albums og 500.000 singler på verdensplan.

Kronet på deres livsværk var dog helt sikkert, da de i år 2000 vandt det internationale Melodi Grand Prix i Stockholm med deres sang 'Fly on the Wings of Love', der på dansk hedder 'Smuk som et stjerneskud'.

Noller Olsen blev i 1991 gift med Kirsten, som han har tre børn sammen med. Han har desuden en datter fra et tidligere forhold.

Brødrene Olsen er nogle af de mest folkekære musikere i hele Danmark.(Foto: Polfoto)
Brødrene Olsen er nogle af de mest folkekære musikere i hele Danmark.(Foto: Polfoto)
 

 

1 af 3 Noller og Jørgen Olsen - de berømte Olsen Brødrene kan i år fejre 50 års jubilæum efter en glorværdig karrierre.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 3 Brødrene Olsen er nogle af de mest folkekære musikere i hele Danmark.(Foto: Polfoto)
3 af 3 Brødrene Olsen har altid holdt sammen i tykt og tyndt. Nu har den 61-årige Niels 'Noller' Olsen netop fået foretaget en alvorlig hjerteoperation.(Foto: Henning Hjorth)