Nu er det seriøst: Lasse Rimmer møder svigerfamilie

Den 43-årige komiker har taget forholdet til sin 23-årige kæreste et skridt videre

Lasse Rimmer er kæreste ned 23-årige Line Hoffmeyer. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Lasse Rimmer er kæreste ned 23-årige Line Hoffmeyer. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

I den seneste tid har Lasse Rimmers kærlighedsliv skabt overskrifter, først fordi han datede den 20-årige politisk engagerede blogger Nikita Klæstrup og siden da han stod frem med sin nuværende, 23-årige kæreste.

Se også: Lasse Rimmer forelsket i 23-årig

Men det ser ud som om forholdet med den studerende Line Hoffmeyer er blevet seriøst. I hvert fald har Lasse Rimmer lagt et billede op, hvor han er ude sammen med sin nye svigerfamilie.

- Menneskemagneten + svigerfamilie + promille, skriver Lasse Rimmer til billedet og hashtagger det med 'tequila-shots', 'den slags torsdag' og 'alt er godt'.

Se billedet her.

Det er tilsyneladende Lasse Rimmers kæreste, han har givet kælenavnet menneskemagneten. For en uge siden lagde den 43-årige komiker nemlig en selfie op af de to turtelduer med teksten 'menneskemagnet + midaldrende mand'.

Det nyforelskede par annoncerede deres forhold på Facebook 22. september. Dagen efter langede Lasse Rimmer ud efter de folk, der ikke ville lade den store aldersforskel mellem de to ligge.

- Jeg bliver så. Træt. I ansigtet. Og det får mig kun til at se ældre ud, så stop nu bare dig selv, skrev den 43-årige komiker på Facebook.

Se også: Rimmer træt af 'gammel gris'-kritik