Nu er Emilie Esther og Remee i USA

X Factor-vinderen og hendes mentor i programmet er taget til Los Angeles

Emilie Esther vandt X Factor og er nu i USA. (Foto: Mogens Flindt).
Emilie Esther vandt X Factor og er nu i USA. (Foto: Mogens Flindt).

Emilie Esther og Remee ser ud til at nyde livet for tiden i den amerikanske storby Los Angeles, hvor de er taget til for at indspille sangerindens vinderpræmie, en ep med produceren RedOne.

De lægger begge masser af billeder ud på det sociale medie Instagram, og at dømme efter billederne har de både været hjemme hos multimillionæren James F. Goldstein, ligesom de også har været på Hollywood Walk of Fame og i studiet.

Se også: 1,7 million så Emilie Esther vinde

Og den 15-årige sangerinde ser ud til at være meget begejstret for tilværelsen for tiden:

- Nu sidder vi og spiser morgenmad på vores hotel, det er såååå lækkert! Og vejret er FANTASTISK! Stort knus fra LA, skriver X Factor-vinderen til et af sine billeder, som du kan se her.

Fortsætter de tre dommere mon i næste 'X Factor'-sæson? (Foto: Mogens Flindt) TV - 29. mar. 2015 - kl. 16:02 Hvem skal dømme i 'X Factor' næste gang?

Så film og spillede kort
I en dagbog på musikmagasinet Gaffas hjemmeside skriver Emilie Esther, at hun virkelig har set frem til turen:

TV - 28. mar. 2015 - kl. 10:30 TV: Så mange stemte på Emilie

- Jeg har haft en sværm af sommerfugle i maven og har det stadig – jeg har ventet på den her dag og er så taknemmelig for, at jeg får lov til at udleve min største drøm, skriver hun og fortsætter:

- Det var også første gang, jeg skulle flyve så langt, så det var også en oplevelse. Det tager jo 11 timer fra København til Los Angeles, så det er en rigtig lang tur. Turen gik dog super fint, og jeg brugte tiden på at se lidt forskellige film – 'The Lucky One' og 'Hunger Games' – høre musik og så spillede vi kort, jeg tabte!

Emilie Esther vandt fredag aften X Factor-finalen. (Foto: Mogens Flindt) TV - 27. mar. 2015 - kl. 23:52 TV: X Factor-vinder afslører: Jeg får mange frække tilbud