Nu er Lise og Michael blevet forældre

Vinderne af TV2-programmet 'Nybyggerne' kan nu også kalde sig for mor og far

Her fortæller Lise og Michael om, hvor hårdt det var at være med i Nybyggerne, lige da de havde vundet. Video: Julie Nolsöe

2016 har været et fuldstændigt vildt år for det unge par fra Nordjylland, da stillede på i TV2-programmet 'Nybyggerne'.

TV - 31. mar. 2016 - kl. 12:17 Lise og Michael vandt drømmehuset: Nu skal der siges op

Programmet blev sendt i foråret og kulminerede i slutningen af marts med, at Lise og Michael vandt deres drømmehus i Farum til værdi af svimlende 3,4 millioner kroner.

Se også: 'Nybygger'-baby på vej

I august kunne det kreative par så fortælle, at de ventede barn, og da de holdt indflytterfest i Farum-huset for deres venner og familie, tog de fusen på alle deres gæster og blev gift ved samme lejlighed.

Lise og Michael blev gift lige udenfor det hus, de vandt tidligere på året. Privatfoto Danske kendte - 21. aug. 2016 - kl. 14:16 'Nybyggerne'-vinderne tog fusen på alle

Kort før 2016 blev til 2017, fødte Lise Vandborg så parrets lille søn. Det har hun selv afsløret på sin Instagramprofil.

'En del har spurgt... Og ja, jeg har sørme født! Hihi. Det gjorde jeg i torsdags, og var hjemme samme dag. Både Michael, min mor og sofievandborg var med til fødslen, som gik rigtig fint(meeeen shit mand, det var hårdt!) Vi har bare stornydt vores lille trold de sidste par dage, og i går var han æresgæsten ved nytårsbordet med sin fine lille butterfly. Han er for skøn! Vores dejlige lille Vildsen. En tro kopi af sin far!', skriver hun og viser stolt en billede af de lille butterfly-klædte baby.

Se opslaget her.

Mest læste i flash!
Hent flere