Nu står de frem - Vi har været kærester længe

De populære DR-værter Sofie Linde og Joakim Ingversen står nu åbent frem og fortæller, at de er mere end bare kollegaer

Joakim Ingversen og Sofie Linde har været sammen i over et halvt år. (Foto: Rumle Skafte)
Joakim Ingversen og Sofie Linde har været sammen i over et halvt år. (Foto: Rumle Skafte)

Det er ikke bare yderst underholdende børneprogrammer, der er kommet ud af at sætte Joakim Ingversen og Sofie Linde til at lave tv for de halvstore unger. Der også opstået en temmelig seriøs romance mellem de to DR Ultra-kollegaer, bekræfter de nu.

- Vi har været kærester længe, fortæller Joakim Ingversen søndag formiddag til Ekstra Bladet, da han sammen med Sofie Linde tropper op til premiere på den nye Lille Per-film, ’Far til fires vilde ferie’.

Her spiller Ingversen tyveknægt, der prøver at skjule sine skumle hensigter, men privat gemmer han ikke længere på sine følelser overfor den kommende ’X Factor’-vært.

TV - 12. aug. 2015 - kl. 14:14 Her er X Factor-dommerne

- Vi har været sammen mere end et halvt år – uden at jeg sådan helt kan sætte dato på det, siger han.

Parret ses kun sjældent på den røde løber, så derfor har de kunnet holde deres forhold nogenlunde for dem selv de første måneder, mener skuespilleren og tv-værten.

Joakim Ingversen og Sofie Linde er endnu ikke flyttet sammen. Han bor stadig på Østerbro, mens hun holder til på Frederiksberg.

Se også: Vild med Dans-par var enige om at gå fra hinanden

Det er i øvrigt ikke første gang, at Joakim Ingversen finder kærligheden i forbindelse med sit job. Da han i 2012 vandt ’Vild med dans’ med Claudia Rex, fandt danseparret så meget fælles fodslag og rytme, at de blev kærester, da trofæet var kommet i hus.

Forholdet mellem de Rex og Ingversen holdt i et halvt år.

Se også: Claudia Rex er blevet single