Nu taler Morten Jensens familie: Sådan skal han begraves

Familien til den folkekære dansker Morten Jensen har udsendt en meddelelse i forbindelse med hans død

Familien til den elskede Morten Jensen fortæller nu om den opmærksomhed, de har fået i forbindelse med Mortens død. Foto: Per Rasmussen
Familien til den elskede Morten Jensen fortæller nu om den opmærksomhed, de har fået i forbindelse med Mortens død. Foto: Per Rasmussen

Morten Jensen, der blev kendt fra det populære tv-program 'Er jeg da helt gak, mor' afgik sidste uge ved døden.

Han blev 41 år gammel.

I forbindelse med Morten Jensens død fortalte familien via en talsmand fra det sted, Morten havde boet i Ringsted, at de gerne ville være sig selv.

- Familien ønsker at være familie og at have sorgen for sig selv, men de ved godt, at Morten var kendt og elsket af mange, fortalte Reinhold Schäfer som er daglig leder af den institution, Morten boede på frem til sin død.

Nu fortæller Reinhold Schäfer til Ekstra Bladet, at familien gerne vil takke for al den opmærksomhed, der er kommet Morten og familiens vej.

- Familien giver udtryk for: 'Den opmærksomhed vi har fået, varmer helt ind i hjertet', siger han.

Bisættelse med de nærmeste
Han fortæller også, at bisættelsen af Morten Jensen foregår på fredag.

- Bisættelsen er fredag, men familien beder om at man respekterer, at det kun er for Mortens familie, bofæller og tætte venner, siger Reinhold Schäfer på familiens vegne.

Morten Jensen blev indlagt akut tirsdag sidste uge efter længere tids alvorlig sygdom.

- Han blev kørt på hospitalet efter en pludselig forværring. Han blev indlagt akut, fortalte Reinhold Schäfer.

Han fortalte i forbindelse med Morten Jensens død, at Morten var en, man ville huske i lokalområdet Ringsted, men specielt på værestedet, hvor Morten opholdt sig.

- Morten er elsket af sine bofæller på stedet, og han er kendt langt ud over det. Han har været med til at give et bredt billede på et anderledes liv, der var mere end fyldigt, fortalte han.

Morten Jensen  (tv), Nick Horup og Peter Palland (th) fik et tæt forhold. Foto: All Over Press. Danske kendte Manden bag 'Morten og Peter'-programmerne: - Det er en ven jeg har mistet

Stjal danskernes hjerter
Morten Jensen stjal de fleste danskeres hjerter i 1991, hvor han sammen med sin bedste ven, Peter Palland, lavede løjer i TV2-programmet med Nick Horup som vært.

Peter Palland har kendt Morten Jensen, siden han var ni måneder gammel.

I forbindelse med programmets 25 års jubilæum i 2016 fortalte Morten Jensen, hvordan han arbejdede som dj og vært på Regnbuens interne radiostation.

Peter Palland arbejder fortsat i buffeten og i opvasken samme sted.

Peter Pallands familie har endnu ikke ønsket at udtale sig i forbindelse med Morten Jensens død.

Kevin Magnussen måtte have et billede med Morten Jensen, da de mødte hinanden i 2016. Foto: AP Danske kendte Kevin med kæmpe gestus til Morten: Jeg var helt 'starstrucked'