Ny vild rekord! Her er årets dyreste hushandel

Årets hidtidige rekord er netop blevet slået med hele 17,5 mio. kr.

Danmarks hidtil dyrest handlede hus. Foto: boliga.dk
Danmarks hidtil dyrest handlede hus. Foto: boliga.dk

Med et boligareal på mere end 500 kvadratmeter, 12 værelser og en beliggenhed i Hellerup - ganske tæt på havet, kommer det nok næppe bag på nogen, at nullerne på prisen er mange. Rigtig mange.

Faktisk så mange, at huset her - med længder ned til nærmeste konkurrent - er det dyreste, der i år er solgt i Danmark.

Ifølge oplysninger fra boliga.dk er villaen på Lemchesvej mellem Øresund og Strandvejen i Hellerup nemlig gået for intet mindre end 53.000.000 kroner.

Dermed er 2019’s hidtidige årsrekord slået med hele 17,5 millioner kroner.

Lemchesvej-villaen rummer i alt 568 boligkvadratmeter. Det giver adressen en kvadratmeterpris på 93.300 kroner, hvilket er en del over gennemsnittet for området, der ligger på 50.550 kroner.

Huset var ikke offentligt udbudt forud for salget, men liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen bekræfter handlen.

- Jeg kan bekræfte, at vi har solgt ejendommen som et diskretsalg. Herudover har jeg ikke nogen kommentarer til salget, siger Ivan Eltoft Nielsen til boliga.dk

122,5 millioner
De tre dyreste huse, der i år er handlet, løber samlet set op i 122,5 millioner kroner.

Hidtil var det modebossen Christian Stadil, der gennem en af sine virksomheder stod bag årets dyreste huskøb til 35,5 millioner kroner.

Sammenligner man 2019’s højdespringer-handler med sidste års dyreste hushandler, er det dog kun det nyeste salg på Lemchesvej, der sniger sig med i en top fem.

I 2018 blev der nemlig solgt tre huse til mere end 50 millioner kroner, et til 40 millioner og et enkelt til 38 millioner kroner.

Sidste års dyreste hus ligger på Onsgårdsvej i Hellerup. Huset blev solgt for svimlende 70,5 mio. kr. Læs om det specielle hus herunder:

Denne Hellerup-villa er netop blevet solgt for 70,5 milllioner kroner. Sælgerne er et designerpar. Foto: Jonas Olufson Plus Kendis-villa på himmelflugt - solgt for 70 millioner

Se Danmarks dyreste huse HER